Palvelua, kiitos - Pekka Hannula

asiakaspalvelun saloja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Hannula, Pekka - Ingberg, Petra - Virta, Marianne
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 101

Lisätiedot

"Palvelua, kiitos - asiakaspalvelun saloja" pohtii monesta eri kulmasta ja usealta eri alalta suomalaista asiakaspalvelua. Sitä voisi haukkua, mutta myös kehua siitä, että se on jo monessa paikassa hyvää. Kansainväliseltä se tuntuu, kun uudessa täpötäydessä ravintolassa hunajakanan matka keittiöstä kestää kauan. Sitten nuorehko tarjoilija saapuu: "Anteeksi, että ruokanne viipyi. Hyvitämme siitä laskussa." Muitakin tapauksia on, yli 20 alalta. Lisäksi kuluttajaviraston juristi ja kuluttajaoikeusneuvoja kertovat työstään ja tapauksistaan. Mikä on pienin tapaus, josta on valitettu? Millaisena asiakaspalvelun näkee Suomessa asuva amerikkalainen? Mikä on esimiehen, "pomon", merkitys yrityksen asiakashenkeen? Millainen on hyvä asiakas? Uskomme vahvasti, että viihdytte kirjan parissa.

Lisätiedot

Kuvaus "Palvelua, kiitos - asiakaspalvelun saloja" pohtii monesta eri kulmasta ja usealta eri alalta suomalaista asiakaspalvelua. Sitä voisi haukkua, mutta myös kehua siitä, että se on jo monessa paikassa hyvää. Kansainväliseltä se tuntuu, kun uudessa täpötäydessä ravintolassa hunajakanan matka keittiöstä kestää kauan. Sitten nuorehko tarjoilija saapuu: "Anteeksi, että ruokanne viipyi. Hyvitämme siitä laskussa." Muitakin tapauksia on, yli 20 alalta. Lisäksi kuluttajaviraston juristi ja kuluttajaoikeusneuvoja kertovat työstään ja tapauksistaan. Mikä on pienin tapaus, josta on valitettu? Millaisena asiakaspalvelun näkee Suomessa asuva amerikkalainen? Mikä on esimiehen, "pomon", merkitys yrityksen asiakashenkeen? Millainen on hyvä asiakas? Uskomme vahvasti, että viihdytte kirjan parissa.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Cottonmark
Tekijä Hannula, Pekka - Ingberg, Petra - Virta, Marianne
Kuvittaja Palosaari, Ella
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 101
ISBN 9789526730677
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8356862
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asiakaspalvelu, asiakassuhde, kokemukset, laatu, mielipiteet, palvelukulttuuri, palvelut, Suomi, tietokirjallisuus, vuorovaikutus, Asiakaspalvelu myyntityö
Alanimike 8356862

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Palvelua, kiitos

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot