Pantera - Rex Brown

101-prosenttinen totuus

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Brown, Rex - Eglinton, Mark
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 271

Lisätiedot

Rex Brownin muistelmat ovat autenttisin mahdollinen selonteko elämästä yhdessä maailman suurimmista rockyhtyeistä. 1990-luvun alun rock-näyttämöllä Pantera oli aivan oma lukunsa. Se ei koskaan yrittänyt miellyttää suurta yleisöä, vaan teki asiat omalla tavallaan, ilman kompromisseja. Kuitenkin bändistä tuli supersuosittu niin Yhdysvalloissa kuin muuallakin maailmassa. Vaikka Panteran musiikki ei juuri radiokanaville kelvannutkaan, yhtyeen albumit myivät miljoonia kappaleita. Panteran ura on uskomaton ja epätodennäköinen menestystarina, jonka varrelle mahtui paljon draamaa. Panteran tarina päättyi vuonna 2003. Tänä keväänä bändiltä julkaistaankin Far Beyond Driven 20th Anniversary Edition. Toiveet bändin paluusta sammuivat lopullisesti, kun kitaristi Darrel "Dimebag" Abbott ammuttiin uuden bändinsä Damageplanin keikalla 2004.

Lisätiedot

Kuvaus Rex Brownin muistelmat ovat autenttisin mahdollinen selonteko elämästä yhdessä maailman suurimmista rockyhtyeistä. 1990-luvun alun rock-näyttämöllä Pantera oli aivan oma lukunsa. Se ei koskaan yrittänyt miellyttää suurta yleisöä, vaan teki asiat omalla tavallaan, ilman kompromisseja. Kuitenkin bändistä tuli supersuosittu niin Yhdysvalloissa kuin muuallakin maailmassa. Vaikka Panteran musiikki ei juuri radiokanaville kelvannutkaan, yhtyeen albumit myivät miljoonia kappaleita. Panteran ura on uskomaton ja epätodennäköinen menestystarina, jonka varrelle mahtui paljon draamaa. Panteran tarina päättyi vuonna 2003. Tänä keväänä bändiltä julkaistaankin Far Beyond Driven 20th Anniversary Edition. Toiveet bändin paluusta sammuivat lopullisesti, kun kitaristi Darrel "Dimebag" Abbott ammuttiin uuden bändinsä Damageplanin keikalla 2004.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Brown, Rex - Eglinton, Mark
Kääntäjä Iivanainen, Nellil
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 271
ISBN 9789523120587
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Official truth
Tilausnumero 8349765
Asiasanat diskografiat, heavy rock, muusikot, Pantera (yhtye), tietokirjallisuus, Yhdysvallat, yhtyeet, Populaarimus. edustajat
Alanimike 8349765

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pantera

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot