Parillisia ja parittomia - Jojo Moyes

11,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Moyes, Jojo
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 495

Lisätiedot

Yksinhuoltajaäiti Jess Thomas asuu paremmat päivät nähneessä talossa matemaattisesti lahjakkaan tyttärensä Tanzien sekä teini-ikäisen poikapuolensa kanssa. Jessillä on kaksi työpaikkaa ja ikuisena optimistina unelma paremmasta elämästä. Menestyvän it-firman omistaja Ed tekee elämänsä virheen ja huomaa joutuneensa pulaan. Sattumalta Ed tapaa Jessin ja löytää itsensä pian ajamasta hullunkurista seuruetta koululaisten matematiikkakilpailuun Skotlantiin. Edistä ei missään nimessä ole kenenkään prinssiksi, eikä Jess edes halua tulla pelastetuksi. Ovatko he kuitenkin yhdessä enemmän kuin osiensa summa? Suositun englantilaiskirjailijan uusi menestyskirja on tähän päivään sijoittuva, koskettava ja elämänmakuinen romaani sitä, miten rakkaus ei aina noudata tuttuja kaavoja.

Lisätiedot

Kuvaus Yksinhuoltajaäiti Jess Thomas asuu paremmat päivät nähneessä talossa matemaattisesti lahjakkaan tyttärensä Tanzien sekä teini-ikäisen poikapuolensa kanssa. Jessillä on kaksi työpaikkaa ja ikuisena optimistina unelma paremmasta elämästä. Menestyvän it-firman omistaja Ed tekee elämänsä virheen ja huomaa joutuneensa pulaan. Sattumalta Ed tapaa Jessin ja löytää itsensä pian ajamasta hullunkurista seuruetta koululaisten matematiikkakilpailuun Skotlantiin. Edistä ei missään nimessä ole kenenkään prinssiksi, eikä Jess edes halua tulla pelastetuksi. Ovatko he kuitenkin yhdessä enemmän kuin osiensa summa? Suositun englantilaiskirjailijan uusi menestyskirja on tähän päivään sijoittuva, koskettava ja elämänmakuinen romaani sitä, miten rakkaus ei aina noudata tuttuja kaavoja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Moyes, Jojo
Kääntäjä Naski, Heli
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 495
ISBN 9789512409815
Ilmestymisvuosi 2018
Alkuteos The One Plus One
Painos 6 6. p
Tilausnumero 7661624
Asiasanat Englanti, Huumori, ihmissuhteet, Naistenviihde, parisuhteet, Perhe, pokkarit, Rakkaus, Romaanit, Romantiikka, Hintaryhmä, Suom.kiel.kertomakirj.pokkari
Alanimike 7661624

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Laatu kirja
  Arvostelija N 59on 9.5.2018
  Tähän ei pety

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Parillisia ja parittomia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot