Pehmeitä kumouksia - Teemu Taira

Uskonto, media, nykyaika

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

10,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Taira, Teemu
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 271

Lisätiedot

Pehmeitä kumouksia: Uskonto, media, nykyaika käsittelee uskontoa ja sen tutkimista nykyajan mediavetoisessa kulttuurissa. Teoksessa analysoidaan media- ja populaarikulttuurin uskonnollisuutta ja siihen vaikuttavia laajempia yhteiskunnallisia prosesseja sekä pohditaan, millaisia uusia menetelmällisiä ratkaisuja uskonnontutkimus voisi hyödyntää vastatakseen nykypäivän tarpeisiin. Teos hahmottaa kriittisiä kulttuurintutkimuksellisia ja uskontososiologisia lähestymistapoja yhdistellen pehmeitä kumouksia uskontotieteen tutkimusperinteisiin ja -kohteisiin. Sen mukaan uskontotiede on kiinnostunut enenevässä määrin nykypäivän mediakulttuurista, mikä vaatii uutta tieteidenvälistä ja kriittistä pohdintaa siitä, millainen asema uskonnolla on yhteiskunnassa.

Lisätiedot

Kuvaus Pehmeitä kumouksia: Uskonto, media, nykyaika käsittelee uskontoa ja sen tutkimista nykyajan mediavetoisessa kulttuurissa. Teoksessa analysoidaan media- ja populaarikulttuurin uskonnollisuutta ja siihen vaikuttavia laajempia yhteiskunnallisia prosesseja sekä pohditaan, millaisia uusia menetelmällisiä ratkaisuja uskonnontutkimus voisi hyödyntää vastatakseen nykypäivän tarpeisiin. Teos hahmottaa kriittisiä kulttuurintutkimuksellisia ja uskontososiologisia lähestymistapoja yhdistellen pehmeitä kumouksia uskontotieteen tutkimusperinteisiin ja -kohteisiin. Sen mukaan uskontotiede on kiinnostunut enenevässä määrin nykypäivän mediakulttuurista, mikä vaatii uutta tieteidenvälistä ja kriittistä pohdintaa siitä, millainen asema uskonnolla on yhteiskunnassa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Eetos
Tekijä Taira, Teemu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1795-3014
Sivumäärä 271
ISBN 9789526796680
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8357348
Kuvitus " - Taulukoita, mustavalkoiset" -
Asiasanat ammattikuva, fanius, hautaus, hautausmaat, islam, jalkapallo, julkinen keskustelu, kulttuurintutkimus, lehdistökirjoittelu, luterilaisuus, maallistuminen, media, metodologia, modernisaatio, sanomalehdet, suomalaisuus, tietokirjallisuus, tutkimus, uskonno
Alanimike 8357348

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pehmeitä kumouksia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot