Pelien valtakunta - Elina Lappalainen

Miten suomalaiset peliyhtiöt valloittivat maailman?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lappalainen, Elina
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 314

Lisätiedot

Miten Angry Birds ja muut hittipelit lähtivät lentoon? Eihän vain edessä ole pakkolasku? Rovion ja Supercellin menestys on synnyttänyt Suomeen pelibuumin. Ulkomaiset sijoittajat etsivät kuumeisesti seuraavia menestyspelejä, ja muutaman vuoden aikana uusia peliyrityksiä on syntynyt yli 150. Suomalainen peliosaaminen on maailman huippua, mutta mitä sen taustalta löytyy? Pelien valtakunta on läpileikkaus suomalaisen peliteollisuuden noususta. Tietokirjassa kurkistetaan Rovion, Remedyn, Supercellin, Housemarquen ja muiden pelistudioiden toimistoihin sekä kerrotaan hittipelien syntytarinat. Mukana on myös rautalankaa pelialaa tuntemattomille: miten pelejä tehdään ja millaista liiketoimintaa se on? Vain harvat onnistuvat pysymään aallon harjalla ikuisesti, niinpä Pelien valtakunnassa kerrotaan myös kiinnostavia tarinoita jo kadonneista peliyhtiöistä ja hiipuneista tähdistä. Lisäksi kirjassa esitellään kuumimpia tulevaisuuden lupauksia.

Lisätiedot

Kuvaus Miten Angry Birds ja muut hittipelit lähtivät lentoon? Eihän vain edessä ole pakkolasku? Rovion ja Supercellin menestys on synnyttänyt Suomeen pelibuumin. Ulkomaiset sijoittajat etsivät kuumeisesti seuraavia menestyspelejä, ja muutaman vuoden aikana uusia peliyrityksiä on syntynyt yli 150. Suomalainen peliosaaminen on maailman huippua, mutta mitä sen taustalta löytyy? Pelien valtakunta on läpileikkaus suomalaisen peliteollisuuden noususta. Tietokirjassa kurkistetaan Rovion, Remedyn, Supercellin, Housemarquen ja muiden pelistudioiden toimistoihin sekä kerrotaan hittipelien syntytarinat. Mukana on myös rautalankaa pelialaa tuntemattomille: miten pelejä tehdään ja millaista liiketoimintaa se on? Vain harvat onnistuvat pysymään aallon harjalla ikuisesti, niinpä Pelien valtakunnassa kerrotaan myös kiinnostavia tarinoita jo kadonneista peliyhtiöistä ja hiipuneista tähdistä. Lisäksi kirjassa esitellään kuumimpia tulevaisuuden lupauksia.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Atena
Tekijä Lappalainen, Elina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 314
ISBN 9789523001169
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 7864261
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, peliala, yritykset, peliteollisuus, suosio, tietokonepelit, mobiilipelit, digitaaliset pelit, verkkopelit, videopelit, konsolipelit, suunnittelijat, pelit, kehittäminen, tuotanto, yrittäjät, Housemarque (yhtiö), Remedy (yhtiö), Rovio (
Alanimike 7864261

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pelien valtakunta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot