Pelosta sekaisin - Scott Stossel

- Yhden miehen matka ahdistuneisuuden ytimeen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Stossel, Scott
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 500

Lisätiedot

"Olen kuin sorsa - poljen niin vimmatusti pysyäkseni pinnalla." Monipuolinen kuvaus ahdistuneisuuden historiasta ja hoidosta. Mikä saa aikuisen miehen pelkäämään kuolemaa tiskatessaan astioita? Tuntemaan huimausta ja vapinaa tavallisessa kokouksessa? Kirjailija Scott Stosselin elämä ahdistuneisuushäiriön kanssa on ollut juuri tätä: kuolemanpelkoa arjen keskellä. Tuskastuneena hän alkaa tutkia taudin perimmäistä olemusta. Johtuuko ahdistuneisuushäiriö geeneistä, lapsuuden traumasta vai aivojen kemiallisesta epätasapainosta? Stossel haastattelee asiantuntijoita ja perehtyy ahdistuneisuushäiriön historiaan. Hän yrittää ymmärtää omaa piinaansa - ja löytää sille jopa tarkoituksen. Scott Stossel on yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja. Hän on toiminut muun muassa Atlantic-aikakauslehden toimittajana ja kirjoittanut elämäkerran Kennedy-klaanin Sargent Shriverista.

Lisätiedot

Kuvaus "Olen kuin sorsa - poljen niin vimmatusti pysyäkseni pinnalla." Monipuolinen kuvaus ahdistuneisuuden historiasta ja hoidosta. Mikä saa aikuisen miehen pelkäämään kuolemaa tiskatessaan astioita? Tuntemaan huimausta ja vapinaa tavallisessa kokouksessa? Kirjailija Scott Stosselin elämä ahdistuneisuushäiriön kanssa on ollut juuri tätä: kuolemanpelkoa arjen keskellä. Tuskastuneena hän alkaa tutkia taudin perimmäistä olemusta. Johtuuko ahdistuneisuushäiriö geeneistä, lapsuuden traumasta vai aivojen kemiallisesta epätasapainosta? Stossel haastattelee asiantuntijoita ja perehtyy ahdistuneisuushäiriön historiaan. Hän yrittää ymmärtää omaa piinaansa - ja löytää sille jopa tarkoituksen. Scott Stossel on yhdysvaltalainen kirjailija ja toimittaja. Hän on toiminut muun muassa Atlantic-aikakauslehden toimittajana ja kirjoittanut elämäkerran Kennedy-klaanin Sargent Shriverista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Stossel, Scott
Kääntäjä Vilokkinen, Natasha
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 500
ISBN 9789510408971
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8331123
Asiasanat tietokirjallisuus, ahdistuneisuushäiriöt, ahdistus, hoitomenetelmät, historia, mielenterveysongelmat, pelot, tunne-elämän häiriöt, kokemukset, toimittajat, Stossel, Scott, Psykologia
Alanimike 8331123

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pelosta sekaisin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot