Perhealbumi - Anna-Sofia Berner

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

45,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Berner, Anna-Sofia
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 121

Lisätiedot

Kun vanhemmat ovat eronneet, keitä kuuluu lapsen perheeseen? Isä ja äiti? Isäpuoli? Äitipuolen tytär? Mummo? Entä jos lapsi saisi itse päättää? Valokuvakirja Perhealbumi antaa vallan eroperheiden lapsille. He valitsivat kuvaansa kaikki ihmiset, jotka kokevat perheekseen. Vanhemmilta ei kysytty. Susanna Kekkonen (s.1977) on helsinkiläinen vapaa valokuvaaja, jota kiinnostaa ihmisläheinen dokumentarismi. Hän aloitti Perhealbumin tekemisen vuonna 2012 kuvaamalla ensin oman perheensä. Kekkonen oli kolmevuotias, kun hänen vanhempansa erosivat. Anna-Sofia Berner (s.1985) on helsinkiläinen toimittaja, jota perhe kiinnostaa sekä yksityisenä että yhteiskunnallisena ja historiallisena ilmiönä. Berner oli kaksivuotias, kun hänen vanhempansa erosivat. Hänestä tuli kirjan kirjoittaja sen jälkeen, kun hän oli itse osallistunut perhekuvaukseen.

Lisätiedot

Kuvaus Kun vanhemmat ovat eronneet, keitä kuuluu lapsen perheeseen? Isä ja äiti? Isäpuoli? Äitipuolen tytär? Mummo? Entä jos lapsi saisi itse päättää? Valokuvakirja Perhealbumi antaa vallan eroperheiden lapsille. He valitsivat kuvaansa kaikki ihmiset, jotka kokevat perheekseen. Vanhemmilta ei kysytty. Susanna Kekkonen (s.1977) on helsinkiläinen vapaa valokuvaaja, jota kiinnostaa ihmisläheinen dokumentarismi. Hän aloitti Perhealbumin tekemisen vuonna 2012 kuvaamalla ensin oman perheensä. Kekkonen oli kolmevuotias, kun hänen vanhempansa erosivat. Anna-Sofia Berner (s.1985) on helsinkiläinen toimittaja, jota perhe kiinnostaa sekä yksityisenä että yhteiskunnallisena ja historiallisena ilmiönä. Berner oli kaksivuotias, kun hänen vanhempansa erosivat. Hänestä tuli kirjan kirjoittaja sen jälkeen, kun hän oli itse osallistunut perhekuvaukseen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu
Tekijä Berner, Anna-Sofia
Valokuvaaja Kekkonen, Susanna
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 0788-2467
Sivumäärä 121
ISBN 9789522920133
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349280
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat erolapset, henkilövalokuvaus, muotokuvat, perhe, perheenjäsenet, Suomi, taidenäyttelyt, tietokirjallisuus, uusperheet, valokuvaajat, valokuvanäyttelyt, valokuvataide, Valokuvaus Valokuvataide
Alanimike 8349280

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Perhealbumi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot