Perheen pelisäännöt - Annele Saikkala

hyvän perhe-elämän käsikirja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Saikkala, Annele
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 221

Lisätiedot

Perheen perustuslaki on syvällinen ja hauska yhdessä kasvamisen opas, jonka tekemiseen koko perhe on osallistunut. Suomen perustuslaista muokatuissa pykälissä käsitellään perhe-elämää koko laajuudessaan ja värikkyydessään: mm. rakkauden perusnormia, kotityöoikeutta, perheenjäsenten toimivaltajakoa, perheen täysistuntoa ja Yhdistyneitä Perhekuntia. Painavan asian lisäksi lukija voi nauttia viihdyttävästä kirjoitustyylistä samoin kuin kutkuttavista rinnastuksista oikeus- ja yhteiskuntaelämään. Lasten omat kommentit tuovat tekstiin tuoreen näkökulman. Kirjan keskeisiä ajatuksia ovat vanhempienneuvoston vetovastuu ja lasten osallistuminen perheen säännöistä sopimiseen. Perheenä eläminen ei ole kuitenkaan vain teorioita ja pykäliä, vaan ennen kaikkea luovaa yhteiseloa, jonka kruunaavat sääntöjen inhimillinen soveltaminen ja huumori.

Lisätiedot

Kuvaus Perheen perustuslaki on syvällinen ja hauska yhdessä kasvamisen opas, jonka tekemiseen koko perhe on osallistunut. Suomen perustuslaista muokatuissa pykälissä käsitellään perhe-elämää koko laajuudessaan ja värikkyydessään: mm. rakkauden perusnormia, kotityöoikeutta, perheenjäsenten toimivaltajakoa, perheen täysistuntoa ja Yhdistyneitä Perhekuntia. Painavan asian lisäksi lukija voi nauttia viihdyttävästä kirjoitustyylistä samoin kuin kutkuttavista rinnastuksista oikeus- ja yhteiskuntaelämään. Lasten omat kommentit tuovat tekstiin tuoreen näkökulman. Kirjan keskeisiä ajatuksia ovat vanhempienneuvoston vetovastuu ja lasten osallistuminen perheen säännöistä sopimiseen. Perheenä eläminen ei ole kuitenkaan vain teorioita ja pykäliä, vaan ennen kaikkea luovaa yhteiseloa, jonka kruunaavat sääntöjen inhimillinen soveltaminen ja huumori.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Saikkala, Annele
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 221
ISBN 9789524925372
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 20649794
Asiasanat tietokirjallisuus, perhe, perhe-elämä, perheet, ihmissuhteet, vanhemmuus, vanhempi-lapsisuhde, lapsuus, lapsen asema, perheenjäsenet, lapset, oikeudet, kasvatus, kotikasvatus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 20649794

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Perheen pelisäännöt

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot