Pienet lapset ja kiusaamisen ehkäisy - Laura Repo

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

49,90 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Repo, Laura
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 247

Lisätiedot

Tässä kirjassa selvitetään, minkälaista kiusaaminen on pienten lasten keskuudessa ja miksi kiusaamista pitää ehkäistä jo ennen kouluikää. Kiusaamisilmiötä lähestytään käytännönläheisesti runsaiden tosielämän esimerkkien pohjalta, ja kiusaamisen ehkäisyyn annetaan monipuolisia ajattelun ja toiminnan välineitä. Kirja perustuu ajatukseen, että kukaan lapsi ei synny kiusaajaksi, vaan muita kiusaava lapsi on oppinut vääränlaisia toimintatapoja eivätkä hänen itsehillinnän taitonsa ole vielä kehittyneet riittävästi. Kiusaamisen ehkäisyn tavoite on opettaa lapselle toisenlainen tapa toimia vertaissuhteissa sekä lisätä kaikkien lasten hyvinvointia ryhmässä. Kirjan toisessa painoksessa on uusia tutkimuksia pienen lapsen luonnollisesta tarpeesta jakaa ja auttaa muita sekä lapsen sisäsyntyisestä moraalista. Tämä vaikuttaa käsitykseen lapsuudesta ja lapsesta hyväntahtoisena sosiaalisena ihmisenä ja siihen, miten lapsen ei-toivottuun käyttäytymiseen puututaan.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä kirjassa selvitetään, minkälaista kiusaaminen on pienten lasten keskuudessa ja miksi kiusaamista pitää ehkäistä jo ennen kouluikää. Kiusaamisilmiötä lähestytään käytännönläheisesti runsaiden tosielämän esimerkkien pohjalta, ja kiusaamisen ehkäisyyn annetaan monipuolisia ajattelun ja toiminnan välineitä. Kirja perustuu ajatukseen, että kukaan lapsi ei synny kiusaajaksi, vaan muita kiusaava lapsi on oppinut vääränlaisia toimintatapoja eivätkä hänen itsehillinnän taitonsa ole vielä kehittyneet riittävästi. Kiusaamisen ehkäisyn tavoite on opettaa lapselle toisenlainen tapa toimia vertaissuhteissa sekä lisätä kaikkien lasten hyvinvointia ryhmässä. Kirjan toisessa painoksessa on uusia tutkimuksia pienen lapsen luonnollisesta tarpeesta jakaa ja auttaa muita sekä lapsen sisäsyntyisestä moraalista. Tämä vaikuttaa käsitykseen lapsuudesta ja lapsesta hyväntahtoisena sosiaalisena ihmisenä ja siihen, miten lapsen ei-toivottuun käyttäytymiseen puututaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Repo, Laura
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 247
ISBN 9789524516495
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 2 2. uud. p
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450430
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aggressiivisuus, ehkäisy, ennaltaehkäisy, esikouluikäiset, kasvatus, kiusaaminen, K-kirjat, kotikasvatus, koulukiusaaminen, lapset, leikki-ikäiset, päivähoito, päiväkodit, ryhmäkäyttäytyminen, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset suhteet, sosiaaliset t
Alanimike 8450430

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pienet lapset ja kiusaamisen ehkäisy

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot