Piispanpolku 10 -

Hengellisiä matkakertomuksia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 299

Lisätiedot

"Muistan miettineeni, tulisiko minulla olla jokin muu usko kuin se jonka luin uskontunnustuksessa. Ei minulla ollut. Liityin yhteiseen uskoon niin kuin liityin seurakuntanuoriin ja olin osa porukasta. Usko ei ollut yksityisasia. Juuri se antoi vapauden ajatella ja tuntea, kysyä, epäillä ja ihmetellä." Näin kertoo nuoruudestaan arkkipiispa Kari Mäkinen. Tässä kirjassa Suomen evankelisluterilaisen kirkon piispat kirjoittavat kukin omasta hengellisestä tiestään: he kertovat ihmisistä, tapahtumista, paikoista, kirjoista ja taideteoksista, jotka ovat liittäneet heidät kristinuskon pitkään ketjuun ja tehneet heistä sellaisia ihmisiä, joiksi he ovat tulleet. Kirjoittajia yhdistää kristillinen usko ja piispan virka. Heidän polkunsa ovat erilaiset, ja he tulevat erilaisista hengellisistä perinteistä. Yhteistä on luottamus Jumalaan ja siihen, että elämällä on mieli ja merkitys.

Lisätiedot

Kuvaus "Muistan miettineeni, tulisiko minulla olla jokin muu usko kuin se jonka luin uskontunnustuksessa. Ei minulla ollut. Liityin yhteiseen uskoon niin kuin liityin seurakuntanuoriin ja olin osa porukasta. Usko ei ollut yksityisasia. Juuri se antoi vapauden ajatella ja tuntea, kysyä, epäillä ja ihmetellä." Näin kertoo nuoruudestaan arkkipiispa Kari Mäkinen. Tässä kirjassa Suomen evankelisluterilaisen kirkon piispat kirjoittavat kukin omasta hengellisestä tiestään: he kertovat ihmisistä, tapahtumista, paikoista, kirjoista ja taideteoksista, jotka ovat liittäneet heidät kristinuskon pitkään ketjuun ja tehneet heistä sellaisia ihmisiä, joiksi he ovat tulleet. Kirjoittajia yhdistää kristillinen usko ja piispan virka. Heidän polkunsa ovat erilaiset, ja he tulevat erilaisista hengellisistä perinteistä. Yhteistä on luottamus Jumalaan ja siihen, että elämällä on mieli ja merkitys.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Toimittaja Heinimäki, Jaakko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 299
ISBN 9789522883025
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348984
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, hengellisyys, kristinusko, kutsumus, omaelämäkerrallisuus, pappeus, piispat, Suomi, tietokirjallisuus, uranvalinta, usko, Kristinusko Teoloia
Alanimike 8348984

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Piispanpolku 10

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot