Pikkupianistin musiikin teoria - Päivi Pääkkönen

Opi musiikin teorian alkeet hauskalla ja leikkisällä tavalla. Opi musiikin teorian alkeet hauskalla ja leikkisällä tavalla. Opi musiikin teorian alkeet hauskalla ja leikkisällä tavalla. Opi musiikin teorian alkeet hauskalla ja leikkisällä tavalla. Opi mus
23,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
 • Tekijä: Pääkkönen, Päivi
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 37

Lisätiedot

Pikkupianistin musiikin teoria on suunniteltu lasten/nuorten henkilöiden pianonsoiton teorian opiskeluun. Kirja sisältää musiikin teorian alkeet. Asiat opetetaan aivan erityislaatuisella, nuorten oppilaiden ajatusmaailmaan sopivalla, leikkisällä ja hauskalla tavalla. Pianon koskettimilla ja nuoteilla sekä muilla teoria-asioilla on omat leikkisät nimensä, minkä ansiosta teoria-asiat jäävät erityisen hienosti mieleen. Kirjaa on myös kuvitettu, esim. pianonkoskettimien leikkisät nimet esitellään kuvien muodossa. Jokainen teoria-asia opetetaan lyhyesti, minkä jälkeen tehdään aiheeseen kuuluvat tehtävät. Lähes jokaisen aiheen jälkeen on varattu tila johon saa piirtää ja värittää millaisena asiat itse näkee. Aikuisen on hyvä olla apuna varsinkin jos on kyseessä sen ikäinen joka ei vielä itse osaa lukea. Vähän varttuneempi pystyy opiskelemaan kirjan avulla pianonsoittoa itsenäisesti.

Lisätiedot

Kuvaus Pikkupianistin musiikin teoria on suunniteltu lasten/nuorten henkilöiden pianonsoiton teorian opiskeluun. Kirja sisältää musiikin teorian alkeet. Asiat opetetaan aivan erityislaatuisella, nuorten oppilaiden ajatusmaailmaan sopivalla, leikkisällä ja hauskalla tavalla. Pianon koskettimilla ja nuoteilla sekä muilla teoria-asioilla on omat leikkisät nimensä, minkä ansiosta teoria-asiat jäävät erityisen hienosti mieleen. Kirjaa on myös kuvitettu, esim. pianonkoskettimien leikkisät nimet esitellään kuvien muodossa. Jokainen teoria-asia opetetaan lyhyesti, minkä jälkeen tehdään aiheeseen kuuluvat tehtävät. Lähes jokaisen aiheen jälkeen on varattu tila johon saa piirtää ja värittää millaisena asiat itse näkee. Aikuisen on hyvä olla apuna varsinkin jos on kyseessä sen ikäinen joka ei vielä itse osaa lukea. Vähän varttuneempi pystyy opiskelemaan kirjan avulla pianonsoittoa itsenäisesti.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Pianokoulu Elegie
Tekijä Pääkkönen, Päivi
Kuvittaja Runsala, Taru
Toimittaja Herala, Pekka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 37
ISBN 9789529403301
Ilmestymisvuosi 2018
Kohderyhmä - 12 - 4 - 12 - 4 - 12 - 4 - 12 - 4 - 12 - 4
Tilausnumero 8484686
Kuvitus Nuotteja
Asiasanat alaaste, alkuopetus, esikoululaiset, lasten- ja nuortenkirjastot, Musiikin teoria, nuortenkulttuuri, nuotit, piano, soitonoppaat, alaaste, alkuopetus, esikoululaiset, lasten- ja nuortenkirjastot, Musiikin teoria, nuortenkulttuuri, nuotit, piano, soitonop
Alanimike 8484686
Kieli - lisätieto " - suomi, suomi, suomi, suomi" -

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Hieno kansi, tyylikäs sisältö
  Arvostelija ilona 14von 8.7.2018
  Hieno kokonaisuus.

  Ostin kirjan suoraan tekijältä koska harrastan mm. pianonsoittoa.
  Kirja on tukevaa tekoa ja sisältää hyvää perustietoa pianonsoitosta kiinnostuneille.

  Kuvitus virkistävän erilainen kuten opetustyylikin. Luin kirjaa useita päiviä ja aloin ymmärtää aika hyvin teoria-asioita. Tein myös tehtäviä jotka kirjan lopussa jo aika vaativia.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pikkupianistin musiikin teoria

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot