Pohjoismaiset jumalolennot - Johan Egerkrans

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Egerkrans, Johan
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 159

Lisätiedot

Ruotsalaisen mestarikuvittajan teos vie lukijan kiehtovalle matkalle pohjoismaiseen mytologiaan, tarinoihin maailman synnystä ja lopusta sekä tätä kaikkea hallitsevista jumalolennoista. Myytteihin syvällisesti perehtynyt Egerkrans kertoo värikkäästi tarustojen jumalista, hurjasta ja arvaamattomasta Odinista, vasaralla aseistautuneesta ukkosenjumala Thorista, kauniista rakkauden ja hedelmällisyyden jumalasta Freijasta, jättiläisten sukuisesta Lokista ja monista muista. Kirjasta löytyvät myös pohjoismaiseen mytologiaan olennaisesti kuuluvat jättiläiset ja hirviöt sekä kuvaus maailmanlopun taistelusta, Ragnarökistä, jossa kaiken elollisen lisäksi tuhoutuvat myös jumalat. Egerkransin upeasti kuvitettu kirja on vangitseva sukellus Pohjolan muinaisuskomuksiin.

Lisätiedot

Kuvaus Ruotsalaisen mestarikuvittajan teos vie lukijan kiehtovalle matkalle pohjoismaiseen mytologiaan, tarinoihin maailman synnystä ja lopusta sekä tätä kaikkea hallitsevista jumalolennoista. Myytteihin syvällisesti perehtynyt Egerkrans kertoo värikkäästi tarustojen jumalista, hurjasta ja arvaamattomasta Odinista, vasaralla aseistautuneesta ukkosenjumala Thorista, kauniista rakkauden ja hedelmällisyyden jumalasta Freijasta, jättiläisten sukuisesta Lokista ja monista muista. Kirjasta löytyvät myös pohjoismaiseen mytologiaan olennaisesti kuuluvat jättiläiset ja hirviöt sekä kuvaus maailmanlopun taistelusta, Ragnarökistä, jossa kaiken elollisen lisäksi tuhoutuvat myös jumalat. Egerkransin upeasti kuvitettu kirja on vangitseva sukellus Pohjolan muinaisuskomuksiin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Egerkrans, Johan
Kääntäjä Ojanen, Eero
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 159
ISBN 9789523124400
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 7971001
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat jumalat, jumalattaret, kansanperinne, kansanusko, kansatiede, käännetty kaunokirjallisuus, luomiskertomukset, mytologia, myytit, Pohjoismaat, sankarit, yliluonnolliset olennot, Suomenkieliset kuvakirjat
Alanimike 7971001

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Pohjoismaiset jumalolennot

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot