Poldark - Vihan vuorovedet - Winston Graham

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Graham, Winston
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2019
  • Sivut: 659

Lisätiedot

Cornwall, 1798-1799. Ross Poldark istuu Westminsterissä Truron vaalipiirin edustajana ja jakaa aikansa Lontoon ja Cornwallin välillä. Myös Demelza tuntuu jakavan hänen sydämensä kahtia. Rossin vanha vihanpito George Warlegganin kanssa kytee yhä - ja niin kytee myös Morwennan ja Draken, Demelzan veljen, kielletty rakkaus. Ennen kuin uusi vuosisata koittaa, vihaakin suurempi murhenäytelmä yhdistää Georgen ja Rossin. Morwenna ja Drake puolestaan kohtaavat tragedian, joka antaa heille toivoa. Vihan vuorovedet on Winston Grahamin historiallisen Poldark-saagan seitsemäs, dramaattinen osa. Poldark-tv-sarjan neljäs tuotantokausi pohjautuu tähän kirjaan.

Lisätiedot

Kuvaus Cornwall, 1798-1799. Ross Poldark istuu Westminsterissä Truron vaalipiirin edustajana ja jakaa aikansa Lontoon ja Cornwallin välillä. Myös Demelza tuntuu jakavan hänen sydämensä kahtia. Rossin vanha vihanpito George Warlegganin kanssa kytee yhä - ja niin kytee myös Morwennan ja Draken, Demelzan veljen, kielletty rakkaus. Ennen kuin uusi vuosisata koittaa, vihaakin suurempi murhenäytelmä yhdistää Georgen ja Rossin. Morwenna ja Drake puolestaan kohtaavat tragedian, joka antaa heille toivoa. Vihan vuorovedet on Winston Grahamin historiallisen Poldark-saagan seitsemäs, dramaattinen osa. Poldark-tv-sarjan neljäs tuotantokausi pohjautuu tähän kirjaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Graham, Winston
Kääntäjä Sallamo, Lauri - Tihveräinen, Heidi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 659
ISBN 9789512413515
Ilmestymisvuosi 2019
Alkuteos The Angry Tide
Tilausnumero 3218101
Asiasanat historia, ihmissuhteet, käännetty kaunokirjallisuus, parisuhteet, Perhe, Rakkaus, Romantiikka, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3218101

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Poldark - Vihan vuorovedet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot