Polku 316 - Marika Hakola

uusi Jumalaa rakastava sukupolvi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Hakola, Marika - Koivunen, Tommi
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 172

Lisätiedot

Monissa seurakunnissa harmitellaan sitä, ettei siellä ole lapsia. Usein puuttuu ohjaajia, toisinaan lapsia. Samaan aikaan osa lasten vanhemmista kokee, että heillä ei ole kasvattajina tarvittavia työkaluja. He ottaisivat mielihyvin vastaan apua ja tukea. Jumala haluaa, että hänen tuntemisensa siirtyy sukupolvelta toiselle. Hän antoi siitä käskyn jo Raamatun alkulehdillä. Eikö lapsi ole tarpeeksi tärkeä, vai miksi emme aina ota Jumalan käskyä todesta? Mitä tapahtuisikaan, jos seurakunta ja perheet päättäisivät yksissä tuumin ryhtyä toteuttamaan Jumalan antamaa käskyä? Entä jos seurakunta alkaisi entistä paremmin tukea perheitä? Entä jos lapsilla ei olisikaan enää tylsää seurakunnassa, vaan he saisivat oppia Jumalasta uudella, käytännöllisellä tavalla seurakunnassa ja perheessä? Polku316-kirja tukee kristillistä kasvatusta Suomessa. Se on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat 3-16-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa kristillisinä kasvattajina. Se tarjoaa vinkkejä ja virikkeitä vanhemmille ja seurakunnille - kaikille kristityille, joiden lähipiirissä on lapsia. Kirja ei pyri antamaan vastauksia kaikkiin kysymyksiin vaan pikemminkin yllyttää lukijan unelmoimaan ja toteuttamaan unelmiaan uuden sukupolven keskellä. Käytännön toteutuksessa auttavat kirjan tarjoamat työkalut. Jumalan suunnitelma on hyvin yksinkertainen. Meidän on vain uskallettava osallistua sen toteuttamiseen! Piirroskuvitus Markku Pitkänen.

Lisätiedot

Kuvaus Monissa seurakunnissa harmitellaan sitä, ettei siellä ole lapsia. Usein puuttuu ohjaajia, toisinaan lapsia. Samaan aikaan osa lasten vanhemmista kokee, että heillä ei ole kasvattajina tarvittavia työkaluja. He ottaisivat mielihyvin vastaan apua ja tukea. Jumala haluaa, että hänen tuntemisensa siirtyy sukupolvelta toiselle. Hän antoi siitä käskyn jo Raamatun alkulehdillä. Eikö lapsi ole tarpeeksi tärkeä, vai miksi emme aina ota Jumalan käskyä todesta? Mitä tapahtuisikaan, jos seurakunta ja perheet päättäisivät yksissä tuumin ryhtyä toteuttamaan Jumalan antamaa käskyä? Entä jos seurakunta alkaisi entistä paremmin tukea perheitä? Entä jos lapsilla ei olisikaan enää tylsää seurakunnassa, vaan he saisivat oppia Jumalasta uudella, käytännöllisellä tavalla seurakunnassa ja perheessä? Polku316-kirja tukee kristillistä kasvatusta Suomessa. Se on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat 3-16-vuotiaiden lasten ja nuorten parissa kristillisinä kasvattajina. Se tarjoaa vinkkejä ja virikkeitä vanhemmille ja seurakunnille - kaikille kristityille, joiden lähipiirissä on lapsia. Kirja ei pyri antamaan vastauksia kaikkiin kysymyksiin vaan pikemminkin yllyttää lukijan unelmoimaan ja toteuttamaan unelmiaan uuden sukupolven keskellä. Käytännön toteutuksessa auttavat kirjan tarjoamat työkalut. Jumalan suunnitelma on hyvin yksinkertainen. Meidän on vain uskallettava osallistua sen toteuttamiseen! Piirroskuvitus Markku Pitkänen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Hakola, Marika - Koivunen, Tommi
Kuvittaja Pitkänen, Markku
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 172
ISBN 9789524755818
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8351327
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kirkon kasvatustoiminta, kirkon nuorisotyö, kristillinen kasvatus, lapset, lapsityö, lasten kehitys, nuoret, oppiminen, oppimistyylit, perheet, seurakunnat, tietokirjallisuus, uskontokasvatus, vapaakirkot, varhaisnuoret, varhaisnuorisotyö, yhteistyö, Dog
Alanimike 8351327

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Polku 316

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot