Polulta poikkeamisen taito - Leila Simonen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Simonen, Leila
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 225

Lisätiedot

Leila Simonen hyppäsi pois palkkatyön oravanpyörästä ja erosi tutkimusvirasta 50-vuotiaana. Millaista oli senioryrittäjän ja läppärikulkurin elämä? Kymmenen vuoden downshiftauskokemus paljastaa, etteivät raha ja kulutus ole avain onneen. Uutta vaurautta ovat aika, vapaus ja taidot. Haluatko enemmän aikaa itsellesi ja läheisillesi, askarruttavatko eläkepäivät tai ahdistavatko yt-neuvottelut? Harjoitukset oivalluttavat lukijaa oman elämän muutostiellä. Miten siirtyä tavarariippuvuudesta yksinkertaiseen elämään? Dosentti Simonen on myös dekkaristi, ja Loistava lähtö, 2011, on ajankohtainen vanhuspolitiikan täsmäase. Simosen tietokirja Naiset ja raha - matkalla arjen vaurauteen, 2008, on auttanut lukuisia suomalaisia nauttimaan oman elämänsä rahoista.

Lisätiedot

Kuvaus Leila Simonen hyppäsi pois palkkatyön oravanpyörästä ja erosi tutkimusvirasta 50-vuotiaana. Millaista oli senioryrittäjän ja läppärikulkurin elämä? Kymmenen vuoden downshiftauskokemus paljastaa, etteivät raha ja kulutus ole avain onneen. Uutta vaurautta ovat aika, vapaus ja taidot. Haluatko enemmän aikaa itsellesi ja läheisillesi, askarruttavatko eläkepäivät tai ahdistavatko yt-neuvottelut? Harjoitukset oivalluttavat lukijaa oman elämän muutostiellä. Miten siirtyä tavarariippuvuudesta yksinkertaiseen elämään? Dosentti Simonen on myös dekkaristi, ja Loistava lähtö, 2011, on ajankohtainen vanhuspolitiikan täsmäase. Simosen tietokirja Naiset ja raha - matkalla arjen vaurauteen, 2008, on auttanut lukuisia suomalaisia nauttimaan oman elämänsä rahoista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Voimapaja
Tekijä Simonen, Leila
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 225
ISBN 9789519799186
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8342075
Asiasanat downshiftaus, elämänhallinta, elämänmuutokset, elämäntapa, henkinen kasvu, kiireettömyys, muistelmat, tietokirjallisuus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8342075

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Polulta poikkeamisen taito

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot