Psykogenealogia - Anne Ancelin Schützenberger

suvun menneistä haavoista paraneminenja itsensä löytäminen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Ancelin Schützenberger, Anne
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 253

Lisätiedot

Psykogenealogian tavoite on ottaa haltuun oma ja sukunsa historia, sijoittaa itsensä paremmin sukulinjaan ja -tarinaan ja panna järjestystä esivanhempien jättämälle "työmaalle". Suvun historiasta tietoiseksi tuleminen avaa mahdollisuuksia: voimme säilyttää lojaliteetin, joka sopii meille nostaa esiin sen, mikä on ollut iloista, kunniakasta, miellyttävää ja tyyntä irtautua menneisyyden erehdyksistä, kärsimyksistä ja "synneistä". Voimme hyväksyä sen, että meidän suvussamme voi olla jotain huonoa, häpeän aiheita ja ei-sanottuja asioita, järkyttäviä ratkaisemattomia tapahtumia, menetyksiä, joita on ollut mahdotonta hyväksyä - ja ottaa etäisyyttä kaikkeen tähän, voidaksemme elää, lopulta, omaa elämäämme. Tässä kirjassa kerrotaan, mitä on syytä tietää näkymättömistä sukulojaliteeteista, vuosipäiväsyndroomasta, ruumiin muistista, ja mikä on paras tapa laatia merkityksellinen sukupuu, jonka voi laatia yksinkin, mutta mieluummin ryhmässä. Ancelin Schützenberger nostaa esille korkean iän tuomalla viisaudella teräviä havaintoja ihmisluonnosta ja sosiaalisesta käyttäytymisestä: yhä edelleen jatkuva nokkimisjärjestys, kiusaaminen, lasten kurittaminen, vihan ylläpitäminen. Hän tarjoaa myös ratkaisumalleja. Kirja auttaa esittämään itselle oikeat kysymykset, jotta voi elää, eikä vain säilyä hengissä, se nostaa esille ansat, joita on syytä välttää. Me voimme ja meidän pitääkin tulla tietoisiksi edellisten sukupolvien painolasteista jotta vihdoin päätämme lakata kierrättämästä vihaa ja pahaa sukupolvelta toiselle. Anne Ancelin Schützenberger on kansainvälisesti tunnettu psykoterapeutti, ryhmäanalyytikko, psykodraamaohjaaja ja Nizzan yliopiston professori emerita.

Lisätiedot

Kuvaus Psykogenealogian tavoite on ottaa haltuun oma ja sukunsa historia, sijoittaa itsensä paremmin sukulinjaan ja -tarinaan ja panna järjestystä esivanhempien jättämälle "työmaalle". Suvun historiasta tietoiseksi tuleminen avaa mahdollisuuksia: voimme säilyttää lojaliteetin, joka sopii meille nostaa esiin sen, mikä on ollut iloista, kunniakasta, miellyttävää ja tyyntä irtautua menneisyyden erehdyksistä, kärsimyksistä ja "synneistä". Voimme hyväksyä sen, että meidän suvussamme voi olla jotain huonoa, häpeän aiheita ja ei-sanottuja asioita, järkyttäviä ratkaisemattomia tapahtumia, menetyksiä, joita on ollut mahdotonta hyväksyä - ja ottaa etäisyyttä kaikkeen tähän, voidaksemme elää, lopulta, omaa elämäämme. Tässä kirjassa kerrotaan, mitä on syytä tietää näkymättömistä sukulojaliteeteista, vuosipäiväsyndroomasta, ruumiin muistista, ja mikä on paras tapa laatia merkityksellinen sukupuu, jonka voi laatia yksinkin, mutta mieluummin ryhmässä. Ancelin Schützenberger nostaa esille korkean iän tuomalla viisaudella teräviä havaintoja ihmisluonnosta ja sosiaalisesta käyttäytymisestä: yhä edelleen jatkuva nokkimisjärjestys, kiusaaminen, lasten kurittaminen, vihan ylläpitäminen. Hän tarjoaa myös ratkaisumalleja. Kirja auttaa esittämään itselle oikeat kysymykset, jotta voi elää, eikä vain säilyä hengissä, se nostaa esille ansat, joita on syytä välttää. Me voimme ja meidän pitääkin tulla tietoisiksi edellisten sukupolvien painolasteista jotta vihdoin päätämme lakata kierrättämästä vihaa ja pahaa sukupolvelta toiselle. Anne Ancelin Schützenberger on kansainvälisesti tunnettu psykoterapeutti, ryhmäanalyytikko, psykodraamaohjaaja ja Nizzan yliopiston professori emerita.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Eveil-Kustannus
Tekijä Ancelin Schützenberger, Anne
Kääntäjä Hongell, Sari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 253
ISBN 9789526727820
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8356838
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat kasvuympäristö, muistot, perheet, psykososiaaliset tekijät, psyykkinen kehitys, psyykkiset vaikutukset, sosiaalinen vuorovaikutus, sukupolvet, sukututkimus, suvut, tietokirjallisuus, toipuminen, traumat, Psykologia
Alanimike 8356838

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Psykogenealogia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot