Psykologina koulussa -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 329

Lisätiedot

Koulussa työskentelevä psykologi kohtaa aivan omanlaisensa haasteiden ja mahdollisuuksien kentän. Psykologi tekee työtänsä yksittäisten oppilaiden ja luokkien parissa, mutta työhön kuuluu oleellisesti myös yhteistyö opetus- ja oppilashuoltohenkilökunnan kanssa. Psykologina koulussa on käsikirja perusopetuksen ja lukioasteen yhteydessä tehtävästä psykologityöstä ja sen suhteesta muuhun oppilashuoltotyöhön. Teos esittelee työn lainsäädännöllisen perustan, mahdollisen toimenkuvan ja työn sisällön. Se käy havainnollisesti läpi asiakastyötä niin tutkimuksen, arvioinnin, eri työmenetelmien kuin terapeuttisten työotteiden näkökulmasta. Lisäksi kirjassa pohditaan koulujen psykologityön tulevaisuuden näkymiä ja kehittämishaasteita sekä työn laatua, vaativuutta ja työssä jaksamista. Kirja on tarkoitettu psykologeille, kouluissa oppilashuoltotyötä tekeville tai siihen osallistuville, koulujen kanssa yhteistyötä tekevien tutkimus-, hoito- ja kuntoutustahojen työntekijöille sekä opetus-, sosiaali- ja terveystoimen päättäjille. Laaja kirjoittajajoukko koostuu psykologeista.

Lisätiedot

Kuvaus Koulussa työskentelevä psykologi kohtaa aivan omanlaisensa haasteiden ja mahdollisuuksien kentän. Psykologi tekee työtänsä yksittäisten oppilaiden ja luokkien parissa, mutta työhön kuuluu oleellisesti myös yhteistyö opetus- ja oppilashuoltohenkilökunnan kanssa. Psykologina koulussa on käsikirja perusopetuksen ja lukioasteen yhteydessä tehtävästä psykologityöstä ja sen suhteesta muuhun oppilashuoltotyöhön. Teos esittelee työn lainsäädännöllisen perustan, mahdollisen toimenkuvan ja työn sisällön. Se käy havainnollisesti läpi asiakastyötä niin tutkimuksen, arvioinnin, eri työmenetelmien kuin terapeuttisten työotteiden näkökulmasta. Lisäksi kirjassa pohditaan koulujen psykologityön tulevaisuuden näkymiä ja kehittämishaasteita sekä työn laatua, vaativuutta ja työssä jaksamista. Kirja on tarkoitettu psykologeille, kouluissa oppilashuoltotyötä tekeville tai siihen osallistuville, koulujen kanssa yhteistyötä tekevien tutkimus-, hoito- ja kuntoutustahojen työntekijöille sekä opetus-, sosiaali- ja terveystoimen päättäjille. Laaja kirjoittajajoukko koostuu psykologeista.
Toimitusaika Ei saatavilla kauttamme
Kustantaja Edita
Toimittaja Raninen, Sari - Takalo, Tuula
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1795-2476
Sivumäärä 329
ISBN 9789513747220
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, koulupsykologit, työ, toimenkuvat, työn sisältö, ammattietiikka, työmenetelmät, hyvät käytännöt, ammatillinen kehitys, jaksaminen, oppimisvaikeudet, tunne-elämän häiriöt, tutkimus, arviointi, oppilashuolto, peruskoulu, lukio, lainsäädä

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Psykologina koulussa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot