Puolikarkeat muistelmat - Matti Pitko

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

10,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pitko, Matti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 222

Lisätiedot

Tampereen seudulla legendaarisena sanankäyttäjänätunnettu Matti Pitko on seurannut suomalaista yhteiskuntaa aitiopaikalta vuosikymmeniä. Vuodesta 1978 Aamulehden politiikantoimittajaksi pestattu Pitko on tätä nykyä lehtensä erikoistoimittaja. Aamulehdessä julkaistuista Pitkon pakinoista koottu Rusinat pullasta oli huikea hittiteos. Pitkon 70-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä liki tuhat tamperelaista kävi hakemassa hänen signeerauksensa. Hänen oivalluksiaan on muun muassa huomio, että Sonera osti kymmenillä miljardeilla markoilla ilmaa Saksasta. Nyt erikoistoimittaja Matti Pitko muistelee ja kirjoittaa myös siitä, mitä joskus silloin ei syystä tai toisesta tohtinut.

Lisätiedot

Kuvaus Tampereen seudulla legendaarisena sanankäyttäjänätunnettu Matti Pitko on seurannut suomalaista yhteiskuntaa aitiopaikalta vuosikymmeniä. Vuodesta 1978 Aamulehden politiikantoimittajaksi pestattu Pitko on tätä nykyä lehtensä erikoistoimittaja. Aamulehdessä julkaistuista Pitkon pakinoista koottu Rusinat pullasta oli huikea hittiteos. Pitkon 70-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä liki tuhat tamperelaista kävi hakemassa hänen signeerauksensa. Hänen oivalluksiaan on muun muassa huomio, että Sonera osti kymmenillä miljardeilla markoilla ilmaa Saksasta. Nyt erikoistoimittaja Matti Pitko muistelee ja kirjoittaa myös siitä, mitä joskus silloin ei syystä tai toisesta tohtinut.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Paasilinna
Tekijä Pitko, Matti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 222
ISBN 9789522990082
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 21048400
Asiasanat tietokirjallisuus, muistelmat, toimittajat, pakinoitsijat, kirjailijat, lehdistökirjoittelu, pakinat, vitsit, huumori, Pitko, Matti, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 21048400

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Puolikarkeat muistelmat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot