Puutarhassa -leikki on oppimista - Helle Heckmann

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Heckmann, Helle
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 36

Lisätiedot

Helle Heckmannin kirjassa puutarhaa kuvataan monipuolisesti kasvattajan kulttuuripaikkana ja lapsen oppimisympäristönä. Havaitessaan aikuisen työskentelevän ja hoitavan puutarhan kasveja ja eläimiä lapsi oppii elämästä omien kokemustensa kautta, kun hän jäljittelee leikissä aikuisen mielekästä toimintaa. Aikuisen tarkkaillessa lapsen leikkiä puutarha rakentuu ja muuntuu vähitellen oppimisympäristöksi, joka luo parhaat edellytykset lapsen kehitykselle. Puutarhassa lapsi oppii kohtaamaan elämää ja ymmärtämään sisäisesti sen olennaisia asioita. Hän käsittää niiden kuuluvan maailmaan, jota hän voi itse aktiivisesti luoda ja muuntaa.

Lisätiedot

Kuvaus Helle Heckmannin kirjassa puutarhaa kuvataan monipuolisesti kasvattajan kulttuuripaikkana ja lapsen oppimisympäristönä. Havaitessaan aikuisen työskentelevän ja hoitavan puutarhan kasveja ja eläimiä lapsi oppii elämästä omien kokemustensa kautta, kun hän jäljittelee leikissä aikuisen mielekästä toimintaa. Aikuisen tarkkaillessa lapsen leikkiä puutarha rakentuu ja muuntuu vähitellen oppimisympäristöksi, joka luo parhaat edellytykset lapsen kehitykselle. Puutarhassa lapsi oppii kohtaamaan elämää ja ymmärtämään sisäisesti sen olennaisia asioita. Hän käsittää niiden kuuluvan maailmaan, jota hän voi itse aktiivisesti luoda ja muuntaa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Osuuskunta Ciris
Tekijä Heckmann, Helle
Kääntäjä Pietikäinen, Maija
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 36
ISBN 9789527001035
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos I haven
Tilausnumero 8357607
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat lapset, lasten kehitys, leikki, liikunta, oppiminen, oppimisympäristö, osallisuus, puutarhanhoito, puutarhat, päiväkodit, Steiner-pedagogiikka, Tanska, tietokirjallisuus, ulkoilu, varhaiskasvatus, vuodenajat, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 8357607

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Puutarhassa -leikki on oppimista

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot