Elämäntaparemontti - Tiina Hälvä

Ph-dieetti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hälvä, Tiina
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 159

Lisätiedot

Pysy nuorekkaana kirja perustuu pH-ruokavalioon ja kirjan ohjelma pohjautuu luonnon omiin keinoihin pysyä nuorekkaana ilman lääkkeitä ja leikkauksia. Ikääntymistä ei voi estää mutta miten ikäännymme siihen voi vaikuttaa, sokeri, passiivisuus ja stressi van-hentavat meitä ennen aikojaan. Kirja sisältää elämän-taparemontin, jota on helppo toteuttaa läpi elämän. Kirjassa on runsaasti reseptejä, terveellinen tyttöjen ilta, tapas-kattaus, ihonhoito ohjeita, jne.Tiina Hälvä on valmentanut yli 6 000 naista pH-dieetille ja toimii ravitsemusasiantuntijana sekä Suomessa että Ruotsissa.

Lisätiedot

Kuvaus Pysy nuorekkaana kirja perustuu pH-ruokavalioon ja kirjan ohjelma pohjautuu luonnon omiin keinoihin pysyä nuorekkaana ilman lääkkeitä ja leikkauksia. Ikääntymistä ei voi estää mutta miten ikäännymme siihen voi vaikuttaa, sokeri, passiivisuus ja stressi van-hentavat meitä ennen aikojaan. Kirja sisältää elämän-taparemontin, jota on helppo toteuttaa läpi elämän. Kirjassa on runsaasti reseptejä, terveellinen tyttöjen ilta, tapas-kattaus, ihonhoito ohjeita, jne.Tiina Hälvä on valmentanut yli 6 000 naista pH-dieetille ja toimii ravitsemusasiantuntijana sekä Suomessa että Ruotsissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Hälvä, Tiina
Kuvittaja Larsson, Daniel
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 159
ISBN 9789523214194
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8350597
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat gluteeniton ruokavalio, happo-emästasapaino, ruokaohjeet, ruokavaliot, tietokirjallisuus, Ravinto-oppi Ruokavaliot
Alanimike 8350597

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Elämäntaparemontti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot