Rajat ylittävä prostituutio - Pia Skaffari

tutkimus naisten kokemuksista pohjoisen itäprostituutiossa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

64,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Skaffari, Pia
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 354

Lisätiedot

Kun rajat länteen avautuivat, seksiä myyvät venäläiset naiset tulivat tutuiksi myös pohjoisessa. Ensimmäiset "tyttöbussit" ilmestyivät Suomen Lappiin 1990-luvun puolivälissä. Itäprostituutioliikenne on jatkunut, mutta ilmiön luonne on muuttunut. Rajat ylittävä prostituutio käsittelee naisten kokemuksia pohjoisen itäprostituutiossa. Tutkimusaineisto on kerätty Venäjällä. Prostituutioon tulo näyttäytyy prosessimaisena kehityskulkuna, jossa naisten mahdollisuudet paikallisessa ympäristössä ovat ratkaisevasti kaventuneet. Prostituutio muodostuu yhdeksi ongelmanratkaisukeinoksi. Prostituutio merkityksellistyy ristiriitojen näyttämönä, jota yksilölliset tekijät, paikallinen ympäristö ja prostituution harjoittamisen kontekstit muovaavat, Naisten valintojen taustalla vaikutta yhteiskunnallinen transitio, jonka heijastevaikutukset näkyvät kansalaisten arjessa. Tutkimus sijoittuu sosiaalityön tieteenalaan ja tietoperustaan.

Lisätiedot

Kuvaus Kun rajat länteen avautuivat, seksiä myyvät venäläiset naiset tulivat tutuiksi myös pohjoisessa. Ensimmäiset "tyttöbussit" ilmestyivät Suomen Lappiin 1990-luvun puolivälissä. Itäprostituutioliikenne on jatkunut, mutta ilmiön luonne on muuttunut. Rajat ylittävä prostituutio käsittelee naisten kokemuksia pohjoisen itäprostituutiossa. Tutkimusaineisto on kerätty Venäjällä. Prostituutioon tulo näyttäytyy prosessimaisena kehityskulkuna, jossa naisten mahdollisuudet paikallisessa ympäristössä ovat ratkaisevasti kaventuneet. Prostituutio muodostuu yhdeksi ongelmanratkaisukeinoksi. Prostituutio merkityksellistyy ristiriitojen näyttämönä, jota yksilölliset tekijät, paikallinen ympäristö ja prostituution harjoittamisen kontekstit muovaavat, Naisten valintojen taustalla vaikutta yhteiskunnallinen transitio, jonka heijastevaikutukset näkyvät kansalaisten arjessa. Tutkimus sijoittuu sosiaalityön tieteenalaan ja tietoperustaan.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Tekijä Skaffari, Pia
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0788-7604
Sivumäärä 354
ISBN 9789524843775
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8351610
Asiasanat tietokirjallisuus, prostituutio, seksiala, naiset, prostituoidut, venäläiset, kokemukset, etnografia, Venäjä, Lappi, Suomi, Luoteis-Venäjä, Murmansk, Elämäntapojen sosiologia
Alanimike 8351610

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rajat ylittävä prostituutio

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot