Rakenna hyvä luokkahenki - Reija Salovaara

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

48,70 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Salovaara, Reija - Honkonen, Tiina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 200

Lisätiedot

Turvallisuus mielletään usein fyysiseksi turvallisuudeksi ja liitetään väkivallattomuuteen sekä palo- ja liikenneturvallisuuteen. Oppilaiden turvallisuuden tunne on kuitenkin tärkeä asia, sillä se näkyy kouluissa oppimisen ilona ja työrauhana. Koulun arjessa tuleekin ottaa fyysisen turvallisuuden lisäksi huomioon myös henkinen ja sosiaalinen turvallisuus. Hyvä luokkahenki -kirjassa kerrotaan, miten luokan turvallisuuden tunne syntyy ja miten sitä ylläpidetään. Kirjan lukuisat harjoitukset ja ideat antavat konkreettisia työkaluja turvallisen ryhmän rakentamiseksi.

Lisätiedot

Kuvaus Turvallisuus mielletään usein fyysiseksi turvallisuudeksi ja liitetään väkivallattomuuteen sekä palo- ja liikenneturvallisuuteen. Oppilaiden turvallisuuden tunne on kuitenkin tärkeä asia, sillä se näkyy kouluissa oppimisen ilona ja työrauhana. Koulun arjessa tuleekin ottaa fyysisen turvallisuuden lisäksi huomioon myös henkinen ja sosiaalinen turvallisuus. Hyvä luokkahenki -kirjassa kerrotaan, miten luokan turvallisuuden tunne syntyy ja miten sitä ylläpidetään. Kirjan lukuisat harjoitukset ja ideat antavat konkreettisia työkaluja turvallisen ryhmän rakentamiseksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Salovaara, Reija - Honkonen, Tiina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 200
ISBN 9789524515023
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8450546
Asiasanat ilmapiiri, K-kirjat, koulu, kouluyhteisö, kouluympäristö, luokkayhteisö, opettaja-oppilassuhde, turvallisuus, työrauha (työyhteisöt), yhteisöllisyys, Kasvatus, opetus
Alanimike 8450546

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rakenna hyvä luokkahenki

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot