Rakentava valinta - Kari Kiianmaa

toimivan parisuhteen puolesta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kiianmaa, Kari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2005
  • Sivut: 167

Lisätiedot

Parisuhteen kehittäminen on ihmissuhdeoppaiden keskeinen aihe. Tässä teoksessa käsitellään parisuhdetta ja sen kehittämistä uudenlaisesta näkökulmasta. Teos esittelee sisäisen keskustelun menetelmän, jonka avulla on mahdollista ymmärtää parisuhdettaan ja omaa rooliaan siinä. Kirja on tarkoitettu parisuhteen kehittämisestä kiinnostuneille, mutta se antaa välineitä myös muiden ihmissuhteiden kehittämiseen. Teksti on helposti luettavaa ja kansantajuista. Parisuhteessa elämistä käsitellään käytännön työssä saatujen esimerkkien avulla ja annetaan neuvoja ongelmatilanteisiin kuten uskottomuuteen, mustasukkaisuuteen ja viestinnän vaikeuksiin. Teos on myös käsikirjana Rakentava Valinta -seminaareissa. Kirjoittajalla, psykologi ja parisuhdekouluttaja Kari Kiianmaalla, on 30 vuoden kokemus työstään. Hän on tuonut Suomeen Fisherin eroseminaarin sekä Rakentava Valinta -seminaarin ja kehittänyt niitä edelleen Suomen oloihin sopivaksi.

Lisätiedot

Kuvaus Parisuhteen kehittäminen on ihmissuhdeoppaiden keskeinen aihe. Tässä teoksessa käsitellään parisuhdetta ja sen kehittämistä uudenlaisesta näkökulmasta. Teos esittelee sisäisen keskustelun menetelmän, jonka avulla on mahdollista ymmärtää parisuhdettaan ja omaa rooliaan siinä. Kirja on tarkoitettu parisuhteen kehittämisestä kiinnostuneille, mutta se antaa välineitä myös muiden ihmissuhteiden kehittämiseen. Teksti on helposti luettavaa ja kansantajuista. Parisuhteessa elämistä käsitellään käytännön työssä saatujen esimerkkien avulla ja annetaan neuvoja ongelmatilanteisiin kuten uskottomuuteen, mustasukkaisuuteen ja viestinnän vaikeuksiin. Teos on myös käsikirjana Rakentava Valinta -seminaareissa. Kirjoittajalla, psykologi ja parisuhdekouluttaja Kari Kiianmaalla, on 30 vuoden kokemus työstään. Hän on tuonut Suomeen Fisherin eroseminaarin sekä Rakentava Valinta -seminaarin ja kehittänyt niitä edelleen Suomen oloihin sopivaksi.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kehityksen Avaimet
Tekijä Kiianmaa, Kari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 167
ISBN 9529965206
Ilmestymisvuosi 2005
Painos 1
Tilausnumero 10606473
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, parisuhde, rakkaus, avioliitto, tunteet, uskottomuus, mustasukkaisuus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 10606473

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rakentava valinta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot