Rakkaus - Kaarina Määttä

tunteita, taitoja, tekoja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Määttä, Kaarina - Uusiautti, Satu
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 231

Lisätiedot

Rakkaus on monimuotoista. Sillä on erilaisia ilmentymiä ja kohteita. Usein puhutaan romanttisesta rakkaudesta, mutta voimme tuntea rakkautta myös esimerkiksi työhön, lähimmäisiin ja isänmaahan. Kaarina Määttä ja Satu Uusiautti määrittelevät rakkauden koostuvan tunteista, teoista sekä tiedoista ja taidoista. Kirjoittajien päämääränä on yrittää ymmärtää ja kuvata rakkauden moniulotteisuutta. He etsivät vastauksia kysymyksiin, mitä rakkaus on, kuinka rakastaa ja kuka tai mikä valitaan rakkauden kohteeksi. Rakkaus rikastuttaa elämää, mutta se ei ole ongelmatonta. Se voi aiheuttaa surua ja kärsimystä, olla tukahduttavaa tai pakkomielteistä. Rakkautta ilman emme kuitenkaan voisi elää.

Lisätiedot

Kuvaus Rakkaus on monimuotoista. Sillä on erilaisia ilmentymiä ja kohteita. Usein puhutaan romanttisesta rakkaudesta, mutta voimme tuntea rakkautta myös esimerkiksi työhön, lähimmäisiin ja isänmaahan. Kaarina Määttä ja Satu Uusiautti määrittelevät rakkauden koostuvan tunteista, teoista sekä tiedoista ja taidoista. Kirjoittajien päämääränä on yrittää ymmärtää ja kuvata rakkauden moniulotteisuutta. He etsivät vastauksia kysymyksiin, mitä rakkaus on, kuinka rakastaa ja kuka tai mikä valitaan rakkauden kohteeksi. Rakkaus rikastuttaa elämää, mutta se ei ole ongelmatonta. Se voi aiheuttaa surua ja kärsimystä, olla tukahduttavaa tai pakkomielteistä. Rakkautta ilman emme kuitenkaan voisi elää.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Määttä, Kaarina - Uusiautti, Satu
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 231
ISBN 9789522880765
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8348908
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ihmissuhteet, kestävyys, ongelmat, parinvalinta, parisuhde, rakastuminen, rakkaus, tietokirjallisuus, vuorovaikutus, Ihmissuhteiden psykologia
Alanimike 8348908

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rakkaus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot