Ralla - Tiina Lautamo

ryhmätilanteessa tapahtuva lapsen leikin arviointi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

70,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lautamo, Tiina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 27

Lisätiedot

Ryhmätilanteessa käytettäväksi tarkoitettu leikkitoiminnan arviointimenetelmä RALLA tarjoaa nopeasti toteutettavan tutkitun ja validin menetelmän tunnistaa leikissä ilmeneviä lapsen vahvuuksia ja haasteita. Menetelmä on luotu ja kehitetty Suomessa. RALLA on strukturoitu ja validoitu, toiminnan teorioihin perustuva työkalu 2-6-vuotiaan lapsen leikin arviointiin. Arviointi tapahtuu aina lapselle luonnollisessa sosiaalisessa ympäristössä, vapaissa leikkitilanteissa, joissa lapsella on mahdollisuus halutessaan liittyä myös toisten lasten leikkiin. Lapsen leikki on yleensä rikkaimmillaan tällaisessa tutussa ympäristössä. Havaintojen pohjalta kootaan tulokset tarkempaan tarkasteluun. Leikin asiantuntija osaa laadullisten kuvausten kautta tehdä johtopäätöksiä ja laatia yksilölliset tavoitteet lapsen leikin tukemiseksi. Leikin arviointi antaa työvälineitä tukea ja ohjata lapsen yksilöllistä kehittymistä ja huomioida lapsen vahvuuksia ja erityishaasteita. Menetelmän käyttö on tuo systemaattisuutta lapsen leikin taitavuuden havainnointiin.

Lisätiedot

Kuvaus Ryhmätilanteessa käytettäväksi tarkoitettu leikkitoiminnan arviointimenetelmä RALLA tarjoaa nopeasti toteutettavan tutkitun ja validin menetelmän tunnistaa leikissä ilmeneviä lapsen vahvuuksia ja haasteita. Menetelmä on luotu ja kehitetty Suomessa. RALLA on strukturoitu ja validoitu, toiminnan teorioihin perustuva työkalu 2-6-vuotiaan lapsen leikin arviointiin. Arviointi tapahtuu aina lapselle luonnollisessa sosiaalisessa ympäristössä, vapaissa leikkitilanteissa, joissa lapsella on mahdollisuus halutessaan liittyä myös toisten lasten leikkiin. Lapsen leikki on yleensä rikkaimmillaan tällaisessa tutussa ympäristössä. Havaintojen pohjalta kootaan tulokset tarkempaan tarkasteluun. Leikin asiantuntija osaa laadullisten kuvausten kautta tehdä johtopäätöksiä ja laatia yksilölliset tavoitteet lapsen leikin tukemiseksi. Leikin arviointi antaa työvälineitä tukea ja ohjata lapsen yksilöllistä kehittymistä ja huomioida lapsen vahvuuksia ja erityishaasteita. Menetelmän käyttö on tuo systemaattisuutta lapsen leikin taitavuuden havainnointiin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tekijä Lautamo, Tiina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1456-2332
Sivumäärä 27
ISBN 9789518303209
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8340635
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arviointi, arviointimenetelmät, lapset, lasten kehitys, leikki, ryhmät, tietokirjallisuus, Lapsuuden ja nuor.psykologia
Alanimike 8340635

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ralla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot