Ratkaiseva vuorovaikutus - Hannele Cantell

pedagogisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Cantell, Hannele
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 257

Lisätiedot

Opettaja ja kasvattaja kohtaa työssään päivittäin kymmeniä, jopa satoja erilaisia lapsia ja nuoria. Kirjassa kerrotaan kasvatustilanteisiin liittyvien konkreettisten esimerkkien avulla, millaisia kokemuksia opettajilla on esimerkiksi kiusaamistilanteiden selvittelystä, arkojen oppilaiden kannustamisesta tai alisuoriutujien ohjaamisesta. Kirja piirtää kuvan kasvattajasta tuntevana ihmisenä, jolle omien kokemusten ääneen sanominen on osa omaa kasvamista. Kirja kertoo mielenkiintoisesti, millaisia tunteita ja ongelmia erilaiset kohtaamisen tilanteet kasvattajalle aiheuttavat. Jokaisessa luvussa on pohdintatehtäviä, joiden avulla lukija saa vertaistukea omien tilanteidensa pohtimiseen ja ratkaisemiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Opettaja ja kasvattaja kohtaa työssään päivittäin kymmeniä, jopa satoja erilaisia lapsia ja nuoria. Kirjassa kerrotaan kasvatustilanteisiin liittyvien konkreettisten esimerkkien avulla, millaisia kokemuksia opettajilla on esimerkiksi kiusaamistilanteiden selvittelystä, arkojen oppilaiden kannustamisesta tai alisuoriutujien ohjaamisesta. Kirja piirtää kuvan kasvattajasta tuntevana ihmisenä, jolle omien kokemusten ääneen sanominen on osa omaa kasvamista. Kirja kertoo mielenkiintoisesti, millaisia tunteita ja ongelmia erilaiset kohtaamisen tilanteet kasvattajalle aiheuttavat. Jokaisessa luvussa on pohdintatehtäviä, joiden avulla lukija saa vertaistukea omien tilanteidensa pohtimiseen ja ratkaisemiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Cantell, Hannele
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 257
ISBN 9789524514408
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8450551
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat erilaiset oppijat, kasvatus, K-kirjat, koulukasvatus, kouluympäristö, opettaja-oppilassuhde, opettajat, opetustilanne, oppilaat, oppiminen, oppimisympäristö, sosiaaliset suhteet, tukeminen, vuorovaikutus, Koululaitos
Alanimike 8450551

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ratkaiseva vuorovaikutus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot