Ratkaisuja esimiestyön haasteisiin - Raija Salmimies

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

45,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Salmimies, Raija - Ruutu, Sirkku
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 310

Lisätiedot

Motivoituakseen työssään ihmiset tarvitsevat järkeviltä tuntuvia tavoitteita ja päämääriä. Samalla he haluavat myös tuntea, että heidän osaamistaan ja työpanostaan arvostetaan. Ratkaisuja esimiestyön haasteisiin -teoksessa kuvataan niitä esimiestaitoja, joiden avulla on mahdollista luoda työyhteisöön innostava ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi kokea työnsä merkitykselliseksi. Teoksessa kerrotaan mm. o miten esimies voi tukea joukkojaan niin, että he uskaltavat innovoida ja kehittää työtään o mitä taitoja esimies tarvitsee haastaakseen ja ylittääkseen itsensä o miten rakennetaan hyvinvoiva työyhteisö o miten johdetaan jatkuvaa muutosta. Teos sisältää myös runsaan paketin erilaisia työkaluja ja harjoituksia, joiden avulla esimies voi paitsi kehittää itseään myös auttaa alaisiaan kehittymään ihmisinä ja ammattilaisina. Kirja sopii kaikille esimiehille, jotka haluavat osata johtaa joukkojaan jatkuvasti muuttuvissa, aina yhä haastavammiksi käyvissä tilanteissa.

Lisätiedot

Kuvaus Motivoituakseen työssään ihmiset tarvitsevat järkeviltä tuntuvia tavoitteita ja päämääriä. Samalla he haluavat myös tuntea, että heidän osaamistaan ja työpanostaan arvostetaan. Ratkaisuja esimiestyön haasteisiin -teoksessa kuvataan niitä esimiestaitoja, joiden avulla on mahdollista luoda työyhteisöön innostava ilmapiiri, jossa jokainen työntekijä voi kokea työnsä merkitykselliseksi. Teoksessa kerrotaan mm. o miten esimies voi tukea joukkojaan niin, että he uskaltavat innovoida ja kehittää työtään o mitä taitoja esimies tarvitsee haastaakseen ja ylittääkseen itsensä o miten rakennetaan hyvinvoiva työyhteisö o miten johdetaan jatkuvaa muutosta. Teos sisältää myös runsaan paketin erilaisia työkaluja ja harjoituksia, joiden avulla esimies voi paitsi kehittää itseään myös auttaa alaisiaan kehittymään ihmisinä ja ammattilaisina. Kirja sopii kaikille esimiehille, jotka haluavat osata johtaa joukkojaan jatkuvasti muuttuvissa, aina yhä haastavammiksi käyvissä tilanteissa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Salmimies, Raija - Ruutu, Sirkku
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 310
ISBN 9789526313306
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8356315
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat esimiehet, esimiestyö, henkilöstöjohtaminen, johtajuus, johtaminen, tietokirjallisuus, työyhteisöt, valmennus, valmentava johtaminen, Liiketalouden hallinto
Alanimike 8356315

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ratkaisuja esimiestyön haasteisiin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot