Raumalaisten sisällissota 1918 - Tapio Niemi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Niemi, Tapio
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 190

Lisätiedot

Suomalaisten yhteinen onnettomuus, sisällissota 1918, ei koskaan ole kansalaisia yhdistänyt. Myös omana aikanaan sodan muoto ja olemus, sen tapahtumat ja rankat jälkiselvittelyt vaihtelivat paikkakunnittain huomattavasti. Rauman kaupungin vaiheet ja raumalaisten kohtalot ovat tähän asti olleet varsin tuntemattomia. FM Tapio Niemi tuo ne tässä kirjassaan päivänvaloon. Teos sisältää paljon uutta tietoa länsirannikon tapahtumista sekä nimiluettelon kaikista Rauman ja maalaiskunnan tiedossa olevista sotauhreista - niin punaisten kuin valkoistenkin osalta.

Lisätiedot

Kuvaus Suomalaisten yhteinen onnettomuus, sisällissota 1918, ei koskaan ole kansalaisia yhdistänyt. Myös omana aikanaan sodan muoto ja olemus, sen tapahtumat ja rankat jälkiselvittelyt vaihtelivat paikkakunnittain huomattavasti. Rauman kaupungin vaiheet ja raumalaisten kohtalot ovat tähän asti olleet varsin tuntemattomia. FM Tapio Niemi tuo ne tässä kirjassaan päivänvaloon. Teos sisältää paljon uutta tietoa länsirannikon tapahtumista sekä nimiluettelon kaikista Rauman ja maalaiskunnan tiedossa olevista sotauhreista - niin punaisten kuin valkoistenkin osalta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Niemi, Tapio
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 190
ISBN 9789528100881
Ilmestymisvuosi 2018
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8483448
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat 1918, historia, kaatuneet, kansalaissota, punaiset (kansalaissota), punakaartit, Rauma, sisällissodat, sisällissota, sotavangit, Suomi, taistelut, teloitetut, tietokirjallisuus, valkoiset (kansalaissota), valkokaartit, Vuoden 1918 tapahtumat Raumalla, v
Alanimike 8483448

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Raumalaisten sisällissota 1918

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot