Rautavesi - Hannu Moilanen

vuosi kansallismaisemassa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Moilanen, Hannu
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Valokuvaaja Hannu Moilasen kolmas kuvakirja vie lukijat Suomalaiseen kansallismaisemaan ja neljän vuodenajan vaihteluihin. Kirjan 300 laadukasta värikuvaa kertovat luonnon tapahtumista, maisemista ja elämästä suomalaisella järvellä. Teksti on suomeksi ja englanniksi. Kirja soveltuu kaikille luonnosta ja laadukkaista luontokuvista pitäville. Käy lahjakirjaksi suomalaista luontoa esittelevänä teoksena myös ulkomaille. Kirjan kuvat on kuvattu Kokemäenjoen vesistöön kuuluvalla Rautavedellä Vammalassa. Rautaveden kulttuurimaisema on yksi ympäristöministeriön nimeämistä Suomen kansallismaisemista, jossa sijaitsevat mm. kaksi keskiaikaista kivikirkkoa Tyrvään Pyhän Olavin kirkko ja Sastamalan kirkko.

Lisätiedot

Kuvaus Valokuvaaja Hannu Moilasen kolmas kuvakirja vie lukijat Suomalaiseen kansallismaisemaan ja neljän vuodenajan vaihteluihin. Kirjan 300 laadukasta värikuvaa kertovat luonnon tapahtumista, maisemista ja elämästä suomalaisella järvellä. Teksti on suomeksi ja englanniksi. Kirja soveltuu kaikille luonnosta ja laadukkaista luontokuvista pitäville. Käy lahjakirjaksi suomalaista luontoa esittelevänä teoksena myös ulkomaille. Kirjan kuvat on kuvattu Kokemäenjoen vesistöön kuuluvalla Rautavedellä Vammalassa. Rautaveden kulttuurimaisema on yksi ympäristöministeriön nimeämistä Suomen kansallismaisemista, jossa sijaitsevat mm. kaksi keskiaikaista kivikirkkoa Tyrvään Pyhän Olavin kirkko ja Sastamalan kirkko.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kuva-Hannu
Tekijä Moilanen, Hannu
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789529222971
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8358205
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kansallismaisema, kulttuurimaisema, kuvateokset, luonnonvalokuvaus, luonto, maisemavalokuvaus, Rautavesi, tietokirjallisuus, Vammala, vuodenajat, Valokuvaus Valokuvataide
Alanimike 8358205
Kieli - lisätieto " - englanti, suomi" -

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rautavesi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot