Ravitsemustaito -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

69,75 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 216

Lisätiedot

Teos on suunnattu ravitsemustieteen perusopintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Kirja on kuitenkin käyttökelpoinen ja luotettava perusteos jokaiselle, joka on kiinnostunut ravitsemuksestaan. Teos rakentuu seuraavasti: 1. luku valottaa ravitsemuksen tutkimusta: ruokavalion kehitystä ja tutkimustiedon luotettavuutta. 2. luku tiivistää, mitä ravintoaineita saamme eri ruokaryhmistä. Luku sisältää ravitsemussuosituksiin perustuvia ruokavaliosuunnitelmia, ja esimerkiksi kasvisruokailija voi koostaa tasapainoisen ruokavalion kirjan ohjeiden avulla. 3.-4. luvut lisäävät elimistön toiminnan ymmärrystä ravitsemusfysiologian näkökulmasta. 5. luku keskittyy tarkastelemaan ravinnon vaikutusta hyvinvointiimme. Kirjoittajat ovat ravitsemustieteen asiantuntijoita ja opettajia Helsingin yliopistossa: opettaja Eeva Voutilainen, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja ravitsemusfysiologian professori Marja Mutanen.

Lisätiedot

Kuvaus Teos on suunnattu ravitsemustieteen perusopintoihin ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. Kirja on kuitenkin käyttökelpoinen ja luotettava perusteos jokaiselle, joka on kiinnostunut ravitsemuksestaan. Teos rakentuu seuraavasti: 1. luku valottaa ravitsemuksen tutkimusta: ruokavalion kehitystä ja tutkimustiedon luotettavuutta. 2. luku tiivistää, mitä ravintoaineita saamme eri ruokaryhmistä. Luku sisältää ravitsemussuosituksiin perustuvia ruokavaliosuunnitelmia, ja esimerkiksi kasvisruokailija voi koostaa tasapainoisen ruokavalion kirjan ohjeiden avulla. 3.-4. luvut lisäävät elimistön toiminnan ymmärrystä ravitsemusfysiologian näkökulmasta. 5. luku keskittyy tarkastelemaan ravinnon vaikutusta hyvinvointiimme. Kirjoittajat ovat ravitsemustieteen asiantuntijoita ja opettajia Helsingin yliopistossa: opettaja Eeva Voutilainen, ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja ravitsemusfysiologian professori Marja Mutanen.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Sanoma Pro
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 216
ISBN 9789526314716
Ilmestymisvuosi 2015
Painos 3 1.-3. p
Kohderyhmä Korkeakoulu
Tilausnumero 8430330
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat elintasosairaudet, fysiologia, ihminen, K-kirjat, ravinto, ravintoaineet, ravitsemus, ravitsemussuositukset, ravitsemustiede, ruokavaliot, terveys, terveyskäyttäytyminen, terveysvaikutukset, Ravinto-oppi, ruokavaliot
Alanimike 8430330

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ravitsemustaito

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot