Rikas elämä - Leila Saarivirta

Parempaa arkea hidastamalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Saarivirta, Leila - Kaukonen, Martta
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 203

Lisätiedot

Leila Saarivista on 35-vuotias downshiftaaja, joka hyppäsi perheensä kanssa hitaampaan elämään kahdeksan vuotta sitten. Hän kirjoittaa hidastamista ja säästämistä käsittelevää Pihin naisen elämää -blogia. Martta Kaukonen on 39-vuotias toimittaja, jonka erikoisaloja ovat kulttuuri ja hyvinvointi. Onko arkesi yhtä paikasta toiseen juoksemista? Läkähdytkö velvollisuuksien alle? Haluaisitko hidastaa tahtia, muttet tiedä miten? Elämänmuutos on matka kohti kohtuutta ja omia arvoja vastaavaa elämää. Kirja auttaa sinut oikealle polulle. Jokainen voi leppoistaa elämäänsä. Tapoja on monia ja löydät niiden joukosta varmasti juuri sinulle sopivan. Opas tukee sinua toteuttamaan elämänmuutoksen järkevästi ja harkitusti. Sinun ei tarvitse hypätä oravanpyörästä kokonaan, vaan voit myös säätää sen tahtia niin, että pysyt paremmin sen kyydissä. Hidastaminen on käytännön muutosten lisäksi myös oman mielen vaatimusten karsimista ja armottomuuden karistamista, siis koko elämänasenteen muuttamista. Se vaikuttaa positiivisesti kaikkiin elämän osa-alueisiin, kuten arkeen, vapaa-aikaan, parisuhteeseen, seksiin ja suhteesi lapsiisi. Onni on arjessa, jonka muokkaat itse omilla ehdoillasi. Mukana on myös hidastajien haastatteluja, jotka kertovat, millaista on elää oman näköistä elämää.

Lisätiedot

Kuvaus Leila Saarivista on 35-vuotias downshiftaaja, joka hyppäsi perheensä kanssa hitaampaan elämään kahdeksan vuotta sitten. Hän kirjoittaa hidastamista ja säästämistä käsittelevää Pihin naisen elämää -blogia. Martta Kaukonen on 39-vuotias toimittaja, jonka erikoisaloja ovat kulttuuri ja hyvinvointi. Onko arkesi yhtä paikasta toiseen juoksemista? Läkähdytkö velvollisuuksien alle? Haluaisitko hidastaa tahtia, muttet tiedä miten? Elämänmuutos on matka kohti kohtuutta ja omia arvoja vastaavaa elämää. Kirja auttaa sinut oikealle polulle. Jokainen voi leppoistaa elämäänsä. Tapoja on monia ja löydät niiden joukosta varmasti juuri sinulle sopivan. Opas tukee sinua toteuttamaan elämänmuutoksen järkevästi ja harkitusti. Sinun ei tarvitse hypätä oravanpyörästä kokonaan, vaan voit myös säätää sen tahtia niin, että pysyt paremmin sen kyydissä. Hidastaminen on käytännön muutosten lisäksi myös oman mielen vaatimusten karsimista ja armottomuuden karistamista, siis koko elämänasenteen muuttamista. Se vaikuttaa positiivisesti kaikkiin elämän osa-alueisiin, kuten arkeen, vapaa-aikaan, parisuhteeseen, seksiin ja suhteesi lapsiisi. Onni on arjessa, jonka muokkaat itse omilla ehdoillasi. Mukana on myös hidastajien haastatteluja, jotka kertovat, millaista on elää oman näköistä elämää.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Saarivirta, Leila - Kaukonen, Martta
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 203
ISBN 9789523211186
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350437
Asiasanat ajankäyttö, arkielämä, arvot, downshiftaus, elämänhallinta, elämänmuutokset, elämäntapa, stressinhallinta, tietokirjallisuus, Psyyken rakenne ja toiminnost
Alanimike 8350437

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rikas elämä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot