Rikoksen uhrin käsikirja -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 202

Lisätiedot

Rikoksen uhriksi voi joutua kuka tahansa ikään, kansallisuuteen tai sosiaaliseen asemaan katsomatta. Rikoksen vaikutukset uhriin vaihtelevat henkilökohtaisten ominaisuuksien, henkilöhistorian, elämäntilanteen ja tapahtuneen rikoksen mukaisesti. Rikoksen uhrin käsikirja neuvoo ja tukee niissä monissa kysymyksissä, joita rikoksen uhri joutuu käsittelemään. Selviytymistä tukeva tieto on tarpeen uhrille itselleen, hänen omaisilleen ja ystävilleen. Lisäksi uhrin toipumisen kannalta on oleellista, että hänet kohtaavilla viranomaisilla ja muilla tahoilla on riittävästi tietoa rikoksen uhriksi joutumisen vaikutuksista ja seurauksista. Kirja on toteutettu yhteistyössä Rikosuhripäivystyksen kanssa.

Lisätiedot

Kuvaus Rikoksen uhriksi voi joutua kuka tahansa ikään, kansallisuuteen tai sosiaaliseen asemaan katsomatta. Rikoksen vaikutukset uhriin vaihtelevat henkilökohtaisten ominaisuuksien, henkilöhistorian, elämäntilanteen ja tapahtuneen rikoksen mukaisesti. Rikoksen uhrin käsikirja neuvoo ja tukee niissä monissa kysymyksissä, joita rikoksen uhri joutuu käsittelemään. Selviytymistä tukeva tieto on tarpeen uhrille itselleen, hänen omaisilleen ja ystävilleen. Lisäksi uhrin toipumisen kannalta on oleellista, että hänet kohtaavilla viranomaisilla ja muilla tahoilla on riittävästi tietoa rikoksen uhriksi joutumisen vaikutuksista ja seurauksista. Kirja on toteutettu yhteistyössä Rikosuhripäivystyksen kanssa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Kjällman, Petra
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 202
ISBN 9789524515290
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8350874
Asiasanat auttaminen, oikeusapu, rikokset, rikosprosessi, Rikosuhripäivystys, selviytyminen, seuraukset, tietokirjallisuus, tukeminen, tukimuodot, tukipalvelut, uhrit, varallisuusrikokset, väkivaltarikokset, Mielenterveys Tunne-elämän häi
Alanimike 8350874

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rikoksen uhrin käsikirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot