Rokotteet ja vaiettu tieto - Elina Hytönen

46,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Hytönen, Elina - Lohtaja, Kirsi
 • Kansityyppi: pehmeäkantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 360

Lisätiedot

Ovatko rokotukset jo aikansa elänyttä terveydenhoitoa? Kirja kertoo niistä riippumattomista ja tieteellisesti rehellisistä tutkimuksista, joista terveysviranomaiset, terveysammattilaiset ja media Suomessakin vaikenevat. Se kertoo myös vaietuista rokotehaitoista ja vaurioita potevien lasten ja aikuisten heitteille jättämisestä, terveyspäättäjien sidonnaisuuksista lääketeollisuuteen, viranomaisten epärehellisyydestä kun rokotteista pitäisi kertoa, rokotteiden turvallisuutta koskevien tutkimusten epätieteellisistä toteutustavoista ja rahavirroista rokotemaailmassa. Kirja toimii myös hakuteoksena, siinä kerrotaan seikkaperäisesti rokotteiden sisällöt, adjuvantit, muut vaikuttavat aineosat ja vaikutustavat, haittavaikutuksineen.

Lisätiedot

Kuvaus Ovatko rokotukset jo aikansa elänyttä terveydenhoitoa? Kirja kertoo niistä riippumattomista ja tieteellisesti rehellisistä tutkimuksista, joista terveysviranomaiset, terveysammattilaiset ja media Suomessakin vaikenevat. Se kertoo myös vaietuista rokotehaitoista ja vaurioita potevien lasten ja aikuisten heitteille jättämisestä, terveyspäättäjien sidonnaisuuksista lääketeollisuuteen, viranomaisten epärehellisyydestä kun rokotteista pitäisi kertoa, rokotteiden turvallisuutta koskevien tutkimusten epätieteellisistä toteutustavoista ja rahavirroista rokotemaailmassa. Kirja toimii myös hakuteoksena, siinä kerrotaan seikkaperäisesti rokotteiden sisällöt, adjuvantit, muut vaikuttavat aineosat ja vaikutustavat, haittavaikutuksineen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Ming-Men
Tekijä Hytönen, Elina - Lohtaja, Kirsi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 360
ISBN 9789526744926
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 8484515
Kuvitus " - Taulukoita, mustavalkoiset" -
Asiasanat tietokirjallisuus, Lääketiede, terveydenhoito
Alanimike 8484515

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Silmiä avaava
  Arvostelija Nuksaon 30.11.2018
  Kirja kannattaa lukea, jos vielä ihmettelee, miksi rokotteiden suhteen on niin jyrkästi erilaisia näkemyksiä. Kannattaa ajoissa miettiä, millaisia rokotteita lapselleen haluaa antaa.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rokotteet ja vaiettu tieto

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot