Rosor i norr - Leif Blomqvist

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Blomqvist, Leif
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: ruotsi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 208

Lisätiedot

Rosen har i årtusenden varit den mest älskade och mytomspunna blomman. Den har i alla tider skänkt människan både skönhet, nytta och välbehag. Under århundraden har det korsats fram de mest fantastiska och spektakulära rosor, att förgylla vår vardag med. "Rosor i norr" hjälper dig att odla dessa skönheter med framgång, även långt upp i växtzonerna. Boken hjälper dig också att välja rätt sort, lämplig för ditt klimat, i djungeln av mer eller mindre vinterhärdiga sorter. Den ger korta och handfasta råd om plantering, gödsling, beskärning och övervintring av rosor. I boken presenteras, med ord och bild, "134" olika vinterhärdiga rosor. "Leif Blomqvist", trädgårdsmästare och författare, ger med "Rosor i norr" ut sin fjärde trädgårdsbok. De tidigare böckerna, /Äppel i norr, Trädgårdens bär /och/Våra fruktsorter/, har alla blivit försäljningssucceer både i Finland och i Sverige.

Lisätiedot

Kuvaus Rosen har i årtusenden varit den mest älskade och mytomspunna blomman. Den har i alla tider skänkt människan både skönhet, nytta och välbehag. Under århundraden har det korsats fram de mest fantastiska och spektakulära rosor, att förgylla vår vardag med. "Rosor i norr" hjälper dig att odla dessa skönheter med framgång, även långt upp i växtzonerna. Boken hjälper dig också att välja rätt sort, lämplig för ditt klimat, i djungeln av mer eller mindre vinterhärdiga sorter. Den ger korta och handfasta råd om plantering, gödsling, beskärning och övervintring av rosor. I boken presenteras, med ord och bild, "134" olika vinterhärdiga rosor. "Leif Blomqvist", trädgårdsmästare och författare, ger med "Rosor i norr" ut sin fjärde trädgårdsbok. De tidigare böckerna, /Äppel i norr, Trädgårdens bär /och/Våra fruktsorter/, har alla blivit försäljningssucceer både i Finland och i Sverige.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Leif JM Blomqvist
Takakansiteksti Rosen har i årtusenden varit den mest älskade och mytomspunna blomman. Den har i alla tider skänkt människan både skönhet, nytta och välbehag. Under århundraden har det korsats fram de mest fantastiska och spektakulära rosor, att förgylla vår vardag med.
Rosor i norr hjälper dig att odla dessa skönheter med framgång, även långt upp i växtzonerna. Boken hjälper dig också att välja rätt sort, lämplig för ditt klimat, i djungeln av mer eller mindre vinterhärdiga sorter. Den ger korta och handfasta råd om plantering, gödsling, beskärning och övervintring av rosor. I boken presenteras, med ord och bild, 134 olika vinterhärdiga rosor.

Leif Blomqvist, trädgårdsmästare och författare, ger med Rosor i norr ut sin fjärde trädgårdsbok. De tidigare böckerna, Äppel i norr, Trädgårdens bär och Våra fruktsorter, har alla blivit försäljningssuccéer både i Finland och i Sverige.
Tekijä Blomqvist, Leif
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 208
ISBN 9789526734026
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8356899
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat lajikkeet, puutarhakasvit, puutarhanhoito, puutarhaviljely, ruusut, tietokirjallisuus, viljely, Koristekasvit
Alanimike 8356899

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rosor i norr

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot