Rossija - sosed znakomyj i neznakomyj - Esa Seppänen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

13,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Seppänen, Esa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: venäjä
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 352

Lisätiedot

Rossija - sosed znakomyj i neznakomyj on kirjan Venäjä - vanha tuttu, vaan niin vieras käännös venäjäksi. Nyt saavat venäläiset itse lukea, mitä suomalaiset heistä oikein ajattelevat. Syviin vesiin ulottuva läpileikkaus suomalaisten Venäjä-kuvasta - polttopisteessä erityisesti Venäjä-osaamisen sisältö ja taso. Teosta varten Esa Seppänen on haastatellut suomalaisia asiantuntijoita: poliitikkoja, virkamiehiä, diplomaatteja, tutkijoita, liikemiehiä, opetuksen, median, kansalaisjärjestöjen sekä kulttuurin ja matkailualan edustajia. Kävi ilmi, että suomalaisten käsityksiä hallitsevat pinttyneet ennakkoluulot ja harhakuvat. Niistä on kirjoittajan- ja monen haastateltavankin mielestä - aika päästä eroon nyt, kun Venäjä pyrkii saamaan takaisin entisen suurvalta-asemansa. Erityisesti huonon venäjän kielen taidon katsotaan vaikuttavan paitsi tutkimukseen myös yritysmaailman tarpeiden turvaamiseen, samoin kuin Suomen kansainväliseen imagoon.

Lisätiedot

Kuvaus Rossija - sosed znakomyj i neznakomyj on kirjan Venäjä - vanha tuttu, vaan niin vieras käännös venäjäksi. Nyt saavat venäläiset itse lukea, mitä suomalaiset heistä oikein ajattelevat. Syviin vesiin ulottuva läpileikkaus suomalaisten Venäjä-kuvasta - polttopisteessä erityisesti Venäjä-osaamisen sisältö ja taso. Teosta varten Esa Seppänen on haastatellut suomalaisia asiantuntijoita: poliitikkoja, virkamiehiä, diplomaatteja, tutkijoita, liikemiehiä, opetuksen, median, kansalaisjärjestöjen sekä kulttuurin ja matkailualan edustajia. Kävi ilmi, että suomalaisten käsityksiä hallitsevat pinttyneet ennakkoluulot ja harhakuvat. Niistä on kirjoittajan- ja monen haastateltavankin mielestä - aika päästä eroon nyt, kun Venäjä pyrkii saamaan takaisin entisen suurvalta-asemansa. Erityisesti huonon venäjän kielen taidon katsotaan vaikuttavan paitsi tutkimukseen myös yritysmaailman tarpeiden turvaamiseen, samoin kuin Suomen kansainväliseen imagoon.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Ruslania Books
Tekijä Seppänen, Esa
Kääntäjä Mikkonen, Veronika
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 352
ISBN 9789527013014
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8357646
Asiasanat asenteet, ennakkoluulot, kansainvälinen yhteistyö, kansainväliset suhteet, kauppasuhteet, kielitaito, kulttuurisuhteet, lähialueyhteistyö, mielikuvat, Neuvostoliitto, osaaminen, poliittinen historia, suomalaiset, Suomi, taloussuhteet, tietokirjallisuus,
Alanimike 8357646

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Rossija - sosed znakomyj i neznakomyj

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot