Ruokarouvan tytär - Enni Mustonen

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Mustonen, Enni
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2017
 • Sivut: 496

Lisätiedot

Pikkupiiasta täysihoitolan omistajaksi kohonneen Ida Erikssonin tytär Kirsti tempautuu muodin mekkaan, 1920-luvun Pariisiin. Suosikkisarjassa pääset kurkistamaan merkkihenkilöiden arkielämään kuin Downton Abbeyssa ikään. Luentosalien sijaan parikymppinen Kirsti viihtyy ystävänsä ompelimossa, jossa tehdään ateljeeripukuja Helsingin herrasrouville. Yllättäen hänelle tarjotaan paikkaa Pariisissa erään madame Cocon muotitalon harjoittelijana. Matkallaan Kirsti kohtaa niin suomalaisia kuin amerikkalaisia taiteilijoita - sekä naisen, jolla on samanlaiset kaksiväriset silmät kuin hänellä. Tytärtään ikävöivää Idaa työllistävät täysihoitola, pienet kaksospojat sekä Eliaksen riskaabelit pirssiautobisnekset.

Lisätiedot

Kuvaus Pikkupiiasta täysihoitolan omistajaksi kohonneen Ida Erikssonin tytär Kirsti tempautuu muodin mekkaan, 1920-luvun Pariisiin. Suosikkisarjassa pääset kurkistamaan merkkihenkilöiden arkielämään kuin Downton Abbeyssa ikään. Luentosalien sijaan parikymppinen Kirsti viihtyy ystävänsä ompelimossa, jossa tehdään ateljeeripukuja Helsingin herrasrouville. Yllättäen hänelle tarjotaan paikkaa Pariisissa erään madame Cocon muotitalon harjoittelijana. Matkallaan Kirsti kohtaa niin suomalaisia kuin amerikkalaisia taiteilijoita - sekä naisen, jolla on samanlaiset kaksiväriset silmät kuin hänellä. Tytärtään ikävöivää Idaa työllistävät täysihoitola, pienet kaksospojat sekä Eliaksen riskaabelit pirssiautobisnekset.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Mustonen, Enni
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 496
ISBN 9789511284932
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 3204991
Asiasanat kotimainen kaunokirjallisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3204991

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Suosikkini sarjassa
  Arvostelija Alessiaon 19.7.2017
  20-luvun Pariisi on minulle se juttu, joka kolahtaa, joten tämä kirja oli pakko ostaa heti kun se ilmestyi. Pidin siitä, että pääosassa oli vaihteluksi tytär, jonka elämän lähtökohdat olivat ihan erilaiset kuin äidillään, mutta kuitenkin ajankuva ja elämäntapa välittyi selvästi. Tykkään kun näissä kirjoissa tulee vastaan tuttuja juttuja; taiteilijoita ja heidän töitään. On kiehtovaa, kuinka luontevasti Mustonen osaa niitä linkittää henkilöhahmojensa arkeen. Tämä kirja meni kertalukemalla läpi, en raaskinut jättää sitä käsistäni. Suosittelen lämpimästi muillekin aiheesta ja ajankuvauksesta kiinnostuneille.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ruokarouvan tytär

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot