Ruumis, mieli ja minuus -

Nuorisopsykoterapian erityiskysymyksiä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

49,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 129

Lisätiedot

Täsä tekstikokoelmassa "Ruumis, mieli ja minuus" lähestytään, kuvataan ja käsitellään eri tavoin niitä haasteita, joita ruumiillisuus voi mielelle asettaa. Psykoanalyytikko Merja Kaleva on arvostettu lapsi- ja nuorisoanalyytikko Oulusta. Tekstissään "Kehityksestä ja psykoanalyyttisesta hoidosta varhaisnuoruusiässä" hän kuvaa tytön kehityksellisiä haasteita nuoruusikään tultaessa. Psykoanalyytikko Anneli Larmo on tunnettu erityisesti perhettä ja sen ihmissuhteita käsittelevistä kirjoituksistaan. Tässä kokoelmassa olevassa tekstissään "Kaunotar vai hirviö - tytön kasvusta ja kehityksestä" Larmo avaa antiikin tragedioiden naishahmojen kautta näkymiä myös aikuistuvan tytön sielunnelämään. Psykoanalyytikko Riccardo Lombardi on kouluttajajäsen Italian Psykoanalyyttisessa yhdistyksessä. Hän on kirjoittanut useita artikkeleita, joissa käsitellään ruumiin ja mielen välistä yhteyttä ja siinä ilmeneviä, usein vakaviakin häiriöitä, jotka ovat aiheina myös tässä kokoelmassa. Hänellä on vahvat perustelut sille, että juuri nuoruusikäisen on olennaista saavuttaa yhteys ruumiin ja mielen välille. Siri Hustvedtin tekstiä "Huoneessa" ei ole aiemmin julkaistu missään. Se on kirjailijan paikoin runollinenkin teksti, joka käsittelee assosiatiivisesti paitsi kokoelman teemaa, myös sitä, millä tavoin psykoanalyyttinen ymmärrys itsestä voi rakentua.

Lisätiedot

Kuvaus Täsä tekstikokoelmassa "Ruumis, mieli ja minuus" lähestytään, kuvataan ja käsitellään eri tavoin niitä haasteita, joita ruumiillisuus voi mielelle asettaa. Psykoanalyytikko Merja Kaleva on arvostettu lapsi- ja nuorisoanalyytikko Oulusta. Tekstissään "Kehityksestä ja psykoanalyyttisesta hoidosta varhaisnuoruusiässä" hän kuvaa tytön kehityksellisiä haasteita nuoruusikään tultaessa. Psykoanalyytikko Anneli Larmo on tunnettu erityisesti perhettä ja sen ihmissuhteita käsittelevistä kirjoituksistaan. Tässä kokoelmassa olevassa tekstissään "Kaunotar vai hirviö - tytön kasvusta ja kehityksestä" Larmo avaa antiikin tragedioiden naishahmojen kautta näkymiä myös aikuistuvan tytön sielunnelämään. Psykoanalyytikko Riccardo Lombardi on kouluttajajäsen Italian Psykoanalyyttisessa yhdistyksessä. Hän on kirjoittanut useita artikkeleita, joissa käsitellään ruumiin ja mielen välistä yhteyttä ja siinä ilmeneviä, usein vakaviakin häiriöitä, jotka ovat aiheina myös tässä kokoelmassa. Hänellä on vahvat perustelut sille, että juuri nuoruusikäisen on olennaista saavuttaa yhteys ruumiin ja mielen välille. Siri Hustvedtin tekstiä "Huoneessa" ei ole aiemmin julkaistu missään. Se on kirjailijan paikoin runollinenkin teksti, joka käsittelee assosiatiivisesti paitsi kokoelman teemaa, myös sitä, millä tavoin psykoanalyyttinen ymmärrys itsestä voi rakentua.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Nuorisopsykoterapiasäätiö
Toimittaja Häkkinen, Maria
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1237-7880
Sivumäärä 129
ISBN 9789526831909
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8357510
Asiasanat ahdistus, aikuistuminen, elämänhallinta, hoitomenetelmät, keho, nuoret, nuorisopsykiatria, nuoruus, psykoanalyysi, psykoterapia, psyyke, psyykkinen kehitys, ruumiillisuus, seksuaalinen kehitys, syömishäiriöt, tietokirjallisuus, tunne-elämän häiriöt
Alanimike 8357510

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ruumis, mieli ja minuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot