Ryhmärakennuttajan opas - Salla Korpela

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Korpela, Salla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 144

Lisätiedot

Kirjan kirjoittaja johti muutama vuosi sitten oman asuintalonsa ryhmärakennuttamishankkeen. Aihe on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan: etenkin pääkaupunkiseudun kalliit hinnat ja juuri voimaan tullut ryhmärakennuttamislaki rohkaisevat uusia rakennuttajia. Tämä käytännönläheinen opas antaa perustiedot ja yksityiskohtaisia neuvoja ryhmärakennuttamisesta kiinnostuneille kansalaisille, viranomaisille, suunnittelijoille ja muille alan toimijoille. Sopii myös oppikirjaksi. Kirjan näkökulmana on asukaslähtöinen asuntoyhtiöksi järjestäytyvä ryhmärakennuttamishanke.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjan kirjoittaja johti muutama vuosi sitten oman asuintalonsa ryhmärakennuttamishankkeen. Aihe on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan: etenkin pääkaupunkiseudun kalliit hinnat ja juuri voimaan tullut ryhmärakennuttamislaki rohkaisevat uusia rakennuttajia. Tämä käytännönläheinen opas antaa perustiedot ja yksityiskohtaisia neuvoja ryhmärakennuttamisesta kiinnostuneille kansalaisille, viranomaisille, suunnittelijoille ja muille alan toimijoille. Sopii myös oppikirjaksi. Kirjan näkökulmana on asukaslähtöinen asuntoyhtiöksi järjestäytyvä ryhmärakennuttamishanke.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Rakennustieto
Tekijä Korpela, Salla
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 144
ISBN 9789522671080
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348449
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arkkitehtuuri, asuinrakennukset, asunnot, asuntotuotanto, hallinto, hankesuunnittelu, huoneistot, johtaminen, projektit, päätöksenteko, rakentaminen, ryhmärakennuttaminen, sopimukset, suunnittelu, tietokirjallisuus, yhteisöasuminen, Rakennustekniikka
Alanimike 8348449

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ryhmärakennuttajan opas

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot