Sä kuulut aamuun jokaiseen - Aini Rössi

Itä-Savo 1907-2007

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Rössi, Aini
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Itä-Savon 100-vuotisjulkaisu "Sä kuulut aamuun jokaiseen" on 160-sivuinen teos Itä-Savon vaiheista Savolaisen ensimmäisestä numerosta tähän päivään. Itä-Savon taival alkoi kolmipäiväisenä. Kuusipäiväiseksi lehti muuttui 1952 ja seitsenpäiväiseksi 1984. Seitsenpäiväisyydestä lehti viestitti lukijoilleen sloganilla Sä kuulut aamuun jokaiseen. Viimeinenkin erottava aukko lehden ja lukijan välillä oli tilkitty. Itä-Savo on edistänyt oopperajuhlia alusta alkaen. Lehti on raportoinut Sulkavan suursoutujen kehityksen ja kasvun ensimmäisestä kilpailusta lähtien. Itä-Savo on marssinut kuvaputkitehtaan ja junavuoojen puolesta ja kirjoittanut ohitustiestä vuosikymmeniä. Lehti on kulkenut lukijan rinnalla traagisten tapahtuminen koskettaessa ja laman kirpaistessa. Se on jakanut ilonaiheet, urheilusaavutukset ja kulttuuritapahtumat ja ollut niitä myös järjestämässä. Toimittaja Aini Rössin elämänmakuisesti kirjoittama juhlakirja avaa näkökulman lehden ja seudun historiaan sellaisena kuin se on Savolaisen ja Itä-Savon sivuilta, haastatteluista, työntekijöiden muisteluista ja tapahtumista heijastunut.

Lisätiedot

Kuvaus Itä-Savon 100-vuotisjulkaisu "Sä kuulut aamuun jokaiseen" on 160-sivuinen teos Itä-Savon vaiheista Savolaisen ensimmäisestä numerosta tähän päivään. Itä-Savon taival alkoi kolmipäiväisenä. Kuusipäiväiseksi lehti muuttui 1952 ja seitsenpäiväiseksi 1984. Seitsenpäiväisyydestä lehti viestitti lukijoilleen sloganilla Sä kuulut aamuun jokaiseen. Viimeinenkin erottava aukko lehden ja lukijan välillä oli tilkitty. Itä-Savo on edistänyt oopperajuhlia alusta alkaen. Lehti on raportoinut Sulkavan suursoutujen kehityksen ja kasvun ensimmäisestä kilpailusta lähtien. Itä-Savo on marssinut kuvaputkitehtaan ja junavuoojen puolesta ja kirjoittanut ohitustiestä vuosikymmeniä. Lehti on kulkenut lukijan rinnalla traagisten tapahtuminen koskettaessa ja laman kirpaistessa. Se on jakanut ilonaiheet, urheilusaavutukset ja kulttuuritapahtumat ja ollut niitä myös järjestämässä. Toimittaja Aini Rössin elämänmakuisesti kirjoittama juhlakirja avaa näkökulman lehden ja seudun historiaan sellaisena kuin se on Savolaisen ja Itä-Savon sivuilta, haastatteluista, työntekijöiden muisteluista ja tapahtumista heijastunut.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Itä-Savo
Tekijä Rössi, Aini
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789529221684
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 10756963
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat historia, historiikit, Itä-Savo (sanomalehti), lehdistö, maakuntalehdet, sanomalehdet, Savo, Savolainen (sanomalehti), tietokirjallisuus
Alanimike 10756963

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sä kuulut aamuun jokaiseen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot