Saako olla oliiveja? - Minna Salmi

nuoria Raamatussa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Salmi, Minna - Koivisto, Johanna - Tuominen, Minna
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 79

Lisätiedot

Saako olla oliiveja? on raamattutyöskentelymateriaali, joka valottaa 12 Raamatun henkilön elämää tämän ajan nuoren elämäntilanteisiin linkittäen. Vaikka kulttuuri ja aika muuttuvat, ihminen pysyy tunteineen samanlaisena. Ihastus, rakkaus, syyllisyys, kipeät perhesuhteet... Muun muassa näistä puhuvat tarinoissaan Kain, Ismael, Raakel, Jaakob, Mirjam, Abigail, Maria, Lasarus, Martta, Pietari, Magdalan Maria ja tuhlaajapojan veli. Henkilöiden elämiin eläytyvien tarinoiden lisäksi kirjassa perehdytetään Raamatun kertomusten taustoihin ja annetaan toiminnallisia vinkkejä ja keskusteluaiheita teeman eteenpäin työstämiseen. Kertomuksia voi käyttää päivänavauksina ja hartausmateriaalina, rippikoulussa ja isostoiminnassa, mutta kirjan avulla voivat nuoret myös keskenään syventyä Raamatun saloihin. Toiveena on innostaa uudenlaisiin tapoihin työstää Raamattua ja tehdä sitä eläväksi ja läheiseksi. Matteus Pentin "muotokuvat" avaavat tarinoihin oman, rikastuttavan näkökulmansa.

Lisätiedot

Kuvaus Saako olla oliiveja? on raamattutyöskentelymateriaali, joka valottaa 12 Raamatun henkilön elämää tämän ajan nuoren elämäntilanteisiin linkittäen. Vaikka kulttuuri ja aika muuttuvat, ihminen pysyy tunteineen samanlaisena. Ihastus, rakkaus, syyllisyys, kipeät perhesuhteet... Muun muassa näistä puhuvat tarinoissaan Kain, Ismael, Raakel, Jaakob, Mirjam, Abigail, Maria, Lasarus, Martta, Pietari, Magdalan Maria ja tuhlaajapojan veli. Henkilöiden elämiin eläytyvien tarinoiden lisäksi kirjassa perehdytetään Raamatun kertomusten taustoihin ja annetaan toiminnallisia vinkkejä ja keskusteluaiheita teeman eteenpäin työstämiseen. Kertomuksia voi käyttää päivänavauksina ja hartausmateriaalina, rippikoulussa ja isostoiminnassa, mutta kirjan avulla voivat nuoret myös keskenään syventyä Raamatun saloihin. Toiveena on innostaa uudenlaisiin tapoihin työstää Raamattua ja tehdä sitä eläväksi ja läheiseksi. Matteus Pentin "muotokuvat" avaavat tarinoihin oman, rikastuttavan näkökulmansa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Salmi, Minna - Koivisto, Johanna - Tuominen, Minna
Kuvittaja Pentti, Matteus
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 79
ISBN 9789516277182
Ilmestymisvuosi 2008
Tilausnumero 8338649
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, raamatunkertomukset, Raamatun henkilöt, nuoret, kristillinen kasvatus, uskontokasvatus, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 8338649

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Saako olla oliiveja?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot