Sano että olet minun - Elisabeth Norebäck

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Norebäck, Elisabeth
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2018
 • Sivut: 408

Lisätiedot

Stella on psykoterapeutti, naimisissa Henrikin kanssa ja 13-vuotiaan Milo-pojan äiti. Hänen vastaanotolleen tulee nuori nainen, Isabelle. Kohtaaminen järkyttää Stellan perin pohjin: hän on varma, että Isabelle on hänen tyttärensä Alice, jonka uskotaan kuolleen 21 vuotta aiemmin. Isabellesta tulee Stellalle pakkomielle. Ammatillisuuden rajat sortuvat, kun hän vaanii Isabellea pyrkien kaikin tavoin yhteyteen tämän kanssa. Isabellen äiti Kerstin ja Henrik yrittävät turhaan saada Stellan raiteilleen. Lapsen menetyksestä, pakkomielteestä ja vaanivasta mielen järkkymisestä teemansa ammentava tarina kerrotaan kolmen naisen näkökulmista.

Lisätiedot

Kuvaus Stella on psykoterapeutti, naimisissa Henrikin kanssa ja 13-vuotiaan Milo-pojan äiti. Hänen vastaanotolleen tulee nuori nainen, Isabelle. Kohtaaminen järkyttää Stellan perin pohjin: hän on varma, että Isabelle on hänen tyttärensä Alice, jonka uskotaan kuolleen 21 vuotta aiemmin. Isabellesta tulee Stellalle pakkomielle. Ammatillisuuden rajat sortuvat, kun hän vaanii Isabellea pyrkien kaikin tavoin yhteyteen tämän kanssa. Isabellen äiti Kerstin ja Henrik yrittävät turhaan saada Stellan raiteilleen. Lapsen menetyksestä, pakkomielteestä ja vaanivasta mielen järkkymisestä teemansa ammentava tarina kerrotaan kolmen naisen näkökulmista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Like
Tekijä Norebäck, Elisabeth
Kääntäjä Takala, Ida - Niitepõld, Sirje
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 408
ISBN 9789520116941
Ilmestymisvuosi 2018
Alkuteos Säg att du är min
Tilausnumero 7654201
Asiasanat käännetty kaunokirjallisuus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 7654201

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Upea!
  Arvostelija Tanja-86on 30.4.2018
  Vangitseva, yllättävä, upea. Monipuolisesti kirjoitettu, pakottaa lukemaan aina uuden sivun toisensa perään. Pettymys, kun kirja loppui. Mestariteos!

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sano että olet minun

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot