Sanomalehti uudessa mediamaisemassa -

mediafoorumi 2014

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 117

Lisätiedot

Sanomalehdistö kilpailee 2010-luvulla lukijoistaan sähköisen viestinnän ja erityisesti internetin ilmaisten uutispalveluiden ja sosiaalisen median kanssa. Mistä sanomalehtien tulevaisuus on kiinni? Mitä viime aikojen muutoksissa on opittavissa? Kirja käsittelee niin lehdistön uhkakuvia kuin toiveikkaita näkymiä muun muassa lukijoiden, journalistien, teknologian ja liiketalouden näkökulmista. Avainkysymykseksi nousee lehtitalojen kyky uudistumiseen. Kirja on tarkoitettu yleistajuiseksi tietokirjaksi sekä oppikirjaksi viestinnän ja journalistiikan opintoihin. Kirjoittajat toimivat median tutkimuksen parissa Helsingin, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä VTT:ssä.

Lisätiedot

Kuvaus Sanomalehdistö kilpailee 2010-luvulla lukijoistaan sähköisen viestinnän ja erityisesti internetin ilmaisten uutispalveluiden ja sosiaalisen median kanssa. Mistä sanomalehtien tulevaisuus on kiinni? Mitä viime aikojen muutoksissa on opittavissa? Kirja käsittelee niin lehdistön uhkakuvia kuin toiveikkaita näkymiä muun muassa lukijoiden, journalistien, teknologian ja liiketalouden näkökulmista. Avainkysymykseksi nousee lehtitalojen kyky uudistumiseen. Kirja on tarkoitettu yleistajuiseksi tietokirjaksi sekä oppikirjaksi viestinnän ja journalistiikan opintoihin. Kirjoittajat toimivat median tutkimuksen parissa Helsingin, Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä VTT:ssä.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja TAT-Palvelu
Toimittaja Lehtisaari, Katja
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 117
ISBN 9789527073070
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357911
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat lehdistö, media, media-ala, muutos, sanomalehdet, teknologinen kehitys, tietokirjallisuus, tulevaisuus, Joukkotiedotus
Alanimike 8357911

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sanomalehti uudessa mediamaisemassa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot