Sattumia vai osumia? -

opiskelijavalintojen olemuksen määrittelyä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

47,45 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 250

Lisätiedot

Arkikeskustelussa on tuttua, että jonkun henkilön sanotaan sopivan opettajaksi. Mihin arvio perustuu? Opiskelijavalintojen vaikutukset ovat kauaskantoisia niin yksilötasolla kuin yhteiskunnallisella tasolla. Mihin opettajankoulutuksen opiskelijavalinnat perustuvat? Kirjassa kyseenalaistetaan opiskelijavalintojen itsestään selvinä pidettyjä rakenteita. Siinä pohditaan millaiseen työhön opiskelijoita valitaan, ketä sinne pitäisi valita ja miten opiskelemaan voitaisiin valita juuri oikeat opiskelijat. Teos on tärkeää luettavaa erityisesti opettajankouluttajile ja opettajaksi pyrkiville.

Lisätiedot

Kuvaus Arkikeskustelussa on tuttua, että jonkun henkilön sanotaan sopivan opettajaksi. Mihin arvio perustuu? Opiskelijavalintojen vaikutukset ovat kauaskantoisia niin yksilötasolla kuin yhteiskunnallisella tasolla. Mihin opettajankoulutuksen opiskelijavalinnat perustuvat? Kirjassa kyseenalaistetaan opiskelijavalintojen itsestään selvinä pidettyjä rakenteita. Siinä pohditaan millaiseen työhön opiskelijoita valitaan, ketä sinne pitäisi valita ja miten opiskelemaan voitaisiin valita juuri oikeat opiskelijat. Teos on tärkeää luettavaa erityisesti opettajankouluttajile ja opettajaksi pyrkiville.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Räihä, Pekka - Nikkola, Tiina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 250
ISBN 9789524511841
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8450595
Asiasanat ammatinvalinta, haastattelut, kansalaiskasvatus, K-kirjat, luokanopettajat, opettajankoulutus, opettajat, opettajuus, opiskelijat, opiskelijavalinnat, opiskelu, pääsykokeet, soveltuvuus, valintakriteerit, Yliopistot, korkeakoulut
Alanimike 8450595

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sattumia vai osumia?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot