Se olkoon vapauden työ - Seppo Patrikainen

Vaasan läänin itäisen vaalipiirin sosiaalidemokraattinen piirijärjestö ja SDP:n Keski-Suomen piiri 1906-2006

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Patrikainen, Seppo - Joensuu, Miikka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 455

Lisätiedot

Kirjan eri jaksoissa edetään asioiden käsittelyssä niin, että taustaksi kerrotaan tärkeistä poliittisista tapahtumista valtakunnassa ja sosialidemokraattisessa puolueessa ja sen jälkeen siitä, kuinka tapahtumat ovat heijastuneet piirin toimintaan. Piirikokousten pöytäkirjoista suurin osa on kirjoitettu keskustelupöytäkirjojen muotoon, mikä on antanut kirjoittajille mahdollisuuden tuoda esille kokousten osanottajien käsityksiä ja mielipiteitä tärkeistä kysymyksistä lähes koko 100 vuoden ajalta. Keskisuomalaisten kansanedustajien eduskunnan suuressa salissa käyttämiä puheenvuoroja on poimittu kirjaan mukaan 1930-luvun lopulle saakka näytteiksi siitä, miten he ottivat kantaa työväestölle tärkeisiin kysymyksiin. Kirja sisältää tietoja lähes kaikkien eduskunta- ja kunnallisvaalien tuloksista vaalipiirissä noin sadan vuoden ajalta. Suurin osa tiedoista on esitetty taulukoiden muodossa ja osa tekstinä. Kirjan viimeisenä liitteenä on esitetty eduskunnan kansanedustajamatrikkelista kerättyjä henkilötietoja kaikista 45 tästä vaalipiiristä valitusta sosialidemokraattisesta kansanedustajasta. Kirja sisältää noin 100 valokuvaa ja sen henkilöhakemistossa on noin 400 nimeä.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjan eri jaksoissa edetään asioiden käsittelyssä niin, että taustaksi kerrotaan tärkeistä poliittisista tapahtumista valtakunnassa ja sosialidemokraattisessa puolueessa ja sen jälkeen siitä, kuinka tapahtumat ovat heijastuneet piirin toimintaan. Piirikokousten pöytäkirjoista suurin osa on kirjoitettu keskustelupöytäkirjojen muotoon, mikä on antanut kirjoittajille mahdollisuuden tuoda esille kokousten osanottajien käsityksiä ja mielipiteitä tärkeistä kysymyksistä lähes koko 100 vuoden ajalta. Keskisuomalaisten kansanedustajien eduskunnan suuressa salissa käyttämiä puheenvuoroja on poimittu kirjaan mukaan 1930-luvun lopulle saakka näytteiksi siitä, miten he ottivat kantaa työväestölle tärkeisiin kysymyksiin. Kirja sisältää tietoja lähes kaikkien eduskunta- ja kunnallisvaalien tuloksista vaalipiirissä noin sadan vuoden ajalta. Suurin osa tiedoista on esitetty taulukoiden muodossa ja osa tekstinä. Kirjan viimeisenä liitteenä on esitetty eduskunnan kansanedustajamatrikkelista kerättyjä henkilötietoja kaikista 45 tästä vaalipiiristä valitusta sosialidemokraattisesta kansanedustajasta. Kirja sisältää noin 100 valokuvaa ja sen henkilöhakemistossa on noin 400 nimeä.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja SDP:n Keski-Suomen Piiri
Tekijä Patrikainen, Seppo - Joensuu, Miikka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 455
ISBN 9789529225866
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8358222
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat Etelä-Pohjanmaa, historia, järjestöhistoriikit, Keski-Suomi, puolueet, sosiaalidemokraattiset puolueet, Suomen sosialidemokraattinen puolue, tietokirjallisuus, vasemmistopuolueet
Alanimike 8358222

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Se olkoon vapauden työ

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot