Se on tervasta!" - Jukka Salminen

Miehen tarinoita...

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Salminen, Jukka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015

Lisätiedot

Kesäyö, Kesijärvi. Pienen pojan herkkään mieleen piirtyvät maisemat ja tarinat. Aamuauringon kirkkaus ja usvainen yö kuljettavat pojan kohti aikuisuutta. Elämän laineet pärskyvät, ja sukupolvien sidokset murtuvat. Askeleet vievät Suomen suvesta maan ääriin saakka. Pian poika huomaa olevansa jo itse pappa, joka kantaa pientä elämäntainta sylissään. Lauluntekijä Jukka Salmisen koskettavissa tarinoissa, elämän lastuissa kipunoivat kohtaaminen, kaipaava kysely, hetken hauraus ja väkevyys sekä luonnon kauneus ja sen hoitava hiljaisuus. Jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen. Minussa liikkuu, sinussa liikkuu. Samoina emme erkane toisistamme.

Lisätiedot

Kuvaus Kesäyö, Kesijärvi. Pienen pojan herkkään mieleen piirtyvät maisemat ja tarinat. Aamuauringon kirkkaus ja usvainen yö kuljettavat pojan kohti aikuisuutta. Elämän laineet pärskyvät, ja sukupolvien sidokset murtuvat. Askeleet vievät Suomen suvesta maan ääriin saakka. Pian poika huomaa olevansa jo itse pappa, joka kantaa pientä elämäntainta sylissään. Lauluntekijä Jukka Salmisen koskettavissa tarinoissa, elämän lastuissa kipunoivat kohtaaminen, kaipaava kysely, hetken hauraus ja väkevyys sekä luonnon kauneus ja sen hoitava hiljaisuus. Jokainen kohtaaminen on ainutlaatuinen. Minussa liikkuu, sinussa liikkuu. Samoina emme erkane toisistamme.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Salminen, Jukka
Sidosasu kovakantinen
ISBN 9789524757430
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8406885
Asiasanat elämänkaari, kotimainen kaunokirjallisuus, lapsuus, mieheys, muistelmat, muistot, papit, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 8406885

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Se on tervasta!"

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot