Seksin salaisuus - Gary Smalley

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Smalley, Gary - Cunningham, Ted
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 239

Lisätiedot

Ihmissuhdeasiantuntija Gary Smalley on tarttunut haastavaan aiheeseen pastoriystävänsä Ted Cunninghamin kanssa. He sivuuttavat estomme ja tabumme ja vastaavat kysymykseen: miten saada mahdollisimman hyvää seksiä? Vastaus saattaa yllättää. Kirjoittajat osoittavat, että mahtava seksi perustuu turvallisuuteen, joka johtaa läheisyyteen, joka johtaa upeaan seksiin... Riittää, että perehdymme kunnolla miesten ja naisten eroihin ja etsimme keinoja ylittää sukupuolten välinen kuilu. Silloin voimme luoda turvaa ja läheisyyttä, joka saa seksin kukoistamaan. Kirjassaan Smalley ja Cunningham paljastavat seksin salat ja neuvovat luomaan aitoa läheisyyttä. Kirja sopii yhtä hyvin pitkään aviossa olleille kuin häälahjaksikin.

Lisätiedot

Kuvaus Ihmissuhdeasiantuntija Gary Smalley on tarttunut haastavaan aiheeseen pastoriystävänsä Ted Cunninghamin kanssa. He sivuuttavat estomme ja tabumme ja vastaavat kysymykseen: miten saada mahdollisimman hyvää seksiä? Vastaus saattaa yllättää. Kirjoittajat osoittavat, että mahtava seksi perustuu turvallisuuteen, joka johtaa läheisyyteen, joka johtaa upeaan seksiin... Riittää, että perehdymme kunnolla miesten ja naisten eroihin ja etsimme keinoja ylittää sukupuolten välinen kuilu. Silloin voimme luoda turvaa ja läheisyyttä, joka saa seksin kukoistamaan. Kirjassaan Smalley ja Cunningham paljastavat seksin salat ja neuvovat luomaan aitoa läheisyyttä. Kirja sopii yhtä hyvin pitkään aviossa olleille kuin häälahjaksikin.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Smalley, Gary - Cunningham, Ted
Kääntäjä Hartikainen, Johanna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 239
ISBN 9789524755085
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8351280
Asiasanat elämäntaito, hengellisyys, läheisyys, parisuhde, seksuaalinen käyttäytyminen, seksuaalioppaat, seksuaalisuus, tietokirjallisuus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8351280

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Seksin salaisuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot