Sellainen tyttö - Lena Dunham

nuoren naisen "opetuksia"

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Dunham, Lena
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 298

Lisätiedot

Hipsterien äänitorvi ja suositun Girls-sarjan antisankari kertoo elämästään kaunistelematta ja kainostelematta Miksi suostuin outoihin seksileikkeihin varatun miehen kanssa? Pitäisikö paastota? Miksi en ole vienyt roskia kolmeen päivään? Voisinko ottaa koiran? Kuka olen? Käsikirjoittaja ja näyttelijä Lena Dunham on sellainen tyttö, joka haluaa saada kaiken mutta joka unohtaa toisinaan kuunnella itseään. Hän lähettää toiveikkaita viestejä itsensä kanssa kamppailun eturintamalta. Omaelämäkerrallisessa oppaassaan Dunham jakaa omituisimmat seksikokemuksensa ja suurimmat kasvukriisinsä helpottaakseen sielunsiskojensa taivalta.

Lisätiedot

Kuvaus Hipsterien äänitorvi ja suositun Girls-sarjan antisankari kertoo elämästään kaunistelematta ja kainostelematta Miksi suostuin outoihin seksileikkeihin varatun miehen kanssa? Pitäisikö paastota? Miksi en ole vienyt roskia kolmeen päivään? Voisinko ottaa koiran? Kuka olen? Käsikirjoittaja ja näyttelijä Lena Dunham on sellainen tyttö, joka haluaa saada kaiken mutta joka unohtaa toisinaan kuunnella itseään. Hän lähettää toiveikkaita viestejä itsensä kanssa kamppailun eturintamalta. Omaelämäkerrallisessa oppaassaan Dunham jakaa omituisimmat seksikokemuksensa ja suurimmat kasvukriisinsä helpottaakseen sielunsiskojensa taivalta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Dunham, Lena
Kuvittaja Avillez, Joana
Kääntäjä Sonninen, Lotta
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 298
ISBN 9789511273288
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21407028
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat tietokirjallisuus, tuottajat, televisio, elämäntaito, nuoret aikuiset, naiset, tytöt, elämänhallinta, huumori, aikuistuminen, elämäntaito, seksi, New York, muistelmat, Girls, feminismi, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 21407028

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sellainen tyttö

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot