Senioritanssit tutuksi ja tavaksi - Riikka Lyytikäinen

senioritanssin levitys- ja juurrutushanke 2008-2010

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

43,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Lyytikäinen, Riikka - Salminen, Ulla - Karvinen, Elina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 36

Lisätiedot

Opaskirja kertoo senioritanssin levittämisestä kuntiin hanketyön avulla. Senioritanssi on ikäihmisille kehitetty tanssin muoto, jolla on Suomessa jo tuhansia innokkaita harrastajia. Vielä on myös tehtävää: kaikilla paikkakunnilla senioritanssia ei tunneta, vaikka sen monipuoliset hyödyt ikääntymisen näkökulmasta ovat ilmeiset. Senioritanssia toteutetaan suurelta osin ikäihmisten vertais- ja vapaaehtoistyön voimin eri ympäristöissä. Ikäihmiset osallistuvat myös senioritanssitoiminnan kehittämiseen. Pysyvyyttä varmistaa julkisen sektorin tuki ja kiinnostus. Tarjolla on todella kustannustehokas tanssiliikunnan muoto, jolla tuetaan ikäihmisten kuntoa ja osallisuutta. Senioritanssissa liikunta ja kulttuuri lyövät kättä! Oppaassa kuvataan, kuinka senioritanssi voidaan järjestelmällisesti juurruttaa osaksi terveyden edistämistä kunnissa. Avainsanoja ovat tiedotus, ohjaajakoulutus sekä järjestöjen ja julkisen sektorin yhteistyö. Ikäihmisissä on senioritanssin suuri voimavara ja toimintaa tukee Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liiton sekä Ikäinstituutin valtakunnallinen taustatyö. Ota senioritanssi tutuksi ja tavaksi!

Lisätiedot

Kuvaus Opaskirja kertoo senioritanssin levittämisestä kuntiin hanketyön avulla. Senioritanssi on ikäihmisille kehitetty tanssin muoto, jolla on Suomessa jo tuhansia innokkaita harrastajia. Vielä on myös tehtävää: kaikilla paikkakunnilla senioritanssia ei tunneta, vaikka sen monipuoliset hyödyt ikääntymisen näkökulmasta ovat ilmeiset. Senioritanssia toteutetaan suurelta osin ikäihmisten vertais- ja vapaaehtoistyön voimin eri ympäristöissä. Ikäihmiset osallistuvat myös senioritanssitoiminnan kehittämiseen. Pysyvyyttä varmistaa julkisen sektorin tuki ja kiinnostus. Tarjolla on todella kustannustehokas tanssiliikunnan muoto, jolla tuetaan ikäihmisten kuntoa ja osallisuutta. Senioritanssissa liikunta ja kulttuuri lyövät kättä! Oppaassa kuvataan, kuinka senioritanssi voidaan järjestelmällisesti juurruttaa osaksi terveyden edistämistä kunnissa. Avainsanoja ovat tiedotus, ohjaajakoulutus sekä järjestöjen ja julkisen sektorin yhteistyö. Ikäihmisissä on senioritanssin suuri voimavara ja toimintaa tukee Suomen Kansainvälisen Senioritanssin Liiton sekä Ikäinstituutin valtakunnallinen taustatyö. Ota senioritanssi tutuksi ja tavaksi!
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Ikäinstituutti
Tekijä Lyytikäinen, Riikka - Salminen, Ulla - Karvinen, Elina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1796-5608
Sivumäärä 36
ISBN 9789525968019
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8355861
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat harrastukset, ikääntyneet, kuntoliikunta, liikuntaharrastus, seuratanssit, tanssi, tanssit, tietokirjallisuus, vanhukset, Kuntoliikunta Kuntourheilu
Alanimike 8355861

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Senioritanssit tutuksi ja tavaksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot