Shoshin - aloittelijan mieli - Minna Eväsoja

Japanilaisia ajatuksia ja ajatuksia Japanista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Eväsoja, Minna
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 196

Lisätiedot

Melkein geisha -kirjasta tuttu Minna Eväsoja palaa Japanin henkeäsalpaaviin maisemiin ja kiehtoviin, ikuisiin viisauksiin. Eväsoja aloittaa Sydämen kirjeenä tunnetusta vanhasta japanilaisesta tekstistä, jossa kerrotaan shoshinista, aloittelijan mielestä. Shoshin on ennakkoluuloton ja avoin, vaatimaton ja nöyrä, mutta omahyväisyys ja itseriittoisuus eivät sille sovi. Tieto on kuin loputon vuori, jota ei pysty ehkä koskaan valloittamaan. Mutta matkalle kannattaa silti lähteä, muuten mestarin taso jää saavuttamatta. Japanilainen mielenmaisema ja viisaus avautuvat Shoshinissa kauniisti ja rauhallisesti, Eväsojan rakastavan huumorin saattelemana. Hän on valinnut kirjan upean kuvituksen Ateneumin taidemuseon vanhojen puupiirrosten kokoelmista. Shoshin on ihastuttava lahjakirja jokaiselle japanilaisuudesta ja Japanista kiinnostuneelle.

Lisätiedot

Kuvaus Melkein geisha -kirjasta tuttu Minna Eväsoja palaa Japanin henkeäsalpaaviin maisemiin ja kiehtoviin, ikuisiin viisauksiin. Eväsoja aloittaa Sydämen kirjeenä tunnetusta vanhasta japanilaisesta tekstistä, jossa kerrotaan shoshinista, aloittelijan mielestä. Shoshin on ennakkoluuloton ja avoin, vaatimaton ja nöyrä, mutta omahyväisyys ja itseriittoisuus eivät sille sovi. Tieto on kuin loputon vuori, jota ei pysty ehkä koskaan valloittamaan. Mutta matkalle kannattaa silti lähteä, muuten mestarin taso jää saavuttamatta. Japanilainen mielenmaisema ja viisaus avautuvat Shoshinissa kauniisti ja rauhallisesti, Eväsojan rakastavan huumorin saattelemana. Hän on valinnut kirjan upean kuvituksen Ateneumin taidemuseon vanhojen puupiirrosten kokoelmista. Shoshin on ihastuttava lahjakirja jokaiselle japanilaisuudesta ja Japanista kiinnostuneelle.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Eväsoja, Minna
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 196
ISBN 9789512408917
Ilmestymisvuosi 2018
Painos 3 3. p
Tilausnumero 7656851
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arvot, elämänfilosofia, Filosofia, Historia, itämainen filosofia, Japani, kauneus, Kertomukset, mietelmät ja aforismit, Mytologia, myytit, Runot, Taide, tietokirjallisuus, Keski- ja Itä-Aasia,maantiede
Alanimike 7656851

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Shoshin - aloittelijan mieli

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot