Sielunsisaret - Pirjo Rissanen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rissanen, Pirjo
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2019
  • Sivut: 527

Lisätiedot

Ainan ja Sakarin avioliittoon tulee ensin pieni särö, sitten ylittämätön kuilu. Ehkä aikuinen nainen ei edes tarvitse parisuhdetta, rakkautta ja seksiä, miettii Aina. Onhan olemassa ystävät ja tytär Emilia, sielunsisaret, joiden kanssa tuntee yhteenkuuluvuutta ja läheisyyttä. Mutta suhde tyttäreen ei ole helppo, ja menneisyyden salaisuudet pyrkivät päivänvaloon. Pirjo Rissanen kuvaa taidolla ja lämmöllä naisten välistä ystävyyttä säröineen ja suruineen, pitkän avioliiton rosoista kauneutta ja ihmisten haparoivia yrityksiä ymmärtää toisiaan. Koskettava romaani ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2007.

Lisätiedot

Kuvaus Ainan ja Sakarin avioliittoon tulee ensin pieni särö, sitten ylittämätön kuilu. Ehkä aikuinen nainen ei edes tarvitse parisuhdetta, rakkautta ja seksiä, miettii Aina. Onhan olemassa ystävät ja tytär Emilia, sielunsisaret, joiden kanssa tuntee yhteenkuuluvuutta ja läheisyyttä. Mutta suhde tyttäreen ei ole helppo, ja menneisyyden salaisuudet pyrkivät päivänvaloon. Pirjo Rissanen kuvaa taidolla ja lämmöllä naisten välistä ystävyyttä säröineen ja suruineen, pitkän avioliiton rosoista kauneutta ja ihmisten haparoivia yrityksiä ymmärtää toisiaan. Koskettava romaani ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2007.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Gummerus
Tekijä Rissanen, Pirjo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 527
ISBN 9789512413621
Ilmestymisvuosi 2019
Painos 3 3. p
Tilausnumero 3220731
Asiasanat ihmissuhteet, kotimainen kaunokirjallisuus, Naistenviihde, parisuhteet, Perhe, Rakkaus, Romaanit, romantiikka, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 3220731

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Sielunsisaret

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot